valmistunut muuttovalmis Ideal-koti

Taloesittely Kuopiossa

Kultapiisku 3, 70870 Kuopio

4.3.2023 15:00-19:00

Mallisto: Ideal

Opasteet Tuovilantieltä.

Hulppeasti varusteltu, suositun Ideal-malliston muuttovalmis Ideal 133, jossa taloon kytketty autotalli ja erillinen saunatupa. Talossa on pulpettikatto ja saunatuvan yhteydessä poreamme ja pergola. Makuuhuoneita on kolme. Päämakuuhuoneessa on säilytystilana reilunkokoinen vaatehuone. Väljästi mitoitetussa kodinhoitohuoneessa hoituu kätevästi arjen pyykkihuolto. Valoisassa keittiö-olohuone -kokonaisuudessa on vino sisäkatto, lasiset pariovet suurelle terassille sekä iso keittiösaareke. Kerrosalaa tässä näyttävässä kokonaisuudessa on yhteensä 190 m² autotalli mukaan laskettuna. Huoneistoalaa talossa on 117 m² + saunatuvassa 18 m².

Esittelyssä mukana lisäksi OP rahoitus ja kiinteistövälityksen puolelta OP koti. Samaan aikaan järjestetään myös toisen Ideal-kodin taloesittely, joka kannattaa käydä kurkkaamassa. Tätä tuplaesittelyä et halua jättää välistä – tervetuloa!

Jos haluat tutustua kohteeseen ennakkoon, voit tutustua kotiin virtuaalisesti täältä!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta.
Myös muut kuvat on esiteltävästä kohteesta.

Kodin esittelee

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!