Ideal 123 plus pääkuva

Syksyn suuri esittelytapahtuma Kuopiossa

Metsätähdenkatu 31, Hiltulanlahti, Kuopio

20.11.2022 14:00-17:00

Mallisto: Ideal

Opasteet Tuovilantieltä.

Tervetuloa kaikki rakentamisesta haaveilevat Hiltulanlahteen kahden erilaisen muuttovalmistalon esittelyyn! Paikalla on mahdollisuus tutustua ennakkoon myös uusiin, suositun Ideal-malliston talomalleihin.

Pystyverhottu, muuttovalmis Ideal 123 Plus -talo muutamin muutoksin. Talon pohjaratkaisu noudattaa vakiomallia muilta osin, mutta keittiön sijainti on vaihdettu vastakkaiselle seinälle talon päätyyn ja lyhyt kylmälaitteille varattu seinäke poistettu kokonaan. Keittiöön on lisätty saareke. Olohuone-keittiö -kokonaisuuteen on tehty vino sisäkatto lisäämään avaraa vaikutelmaa. Takapihalla on terassi, joka on osittain lasitettu. Huoneistoalaa tässä talomallissa on 108 m² ja makuuhuoneita kolme. Tule ja ihastu!

Lue lisää samaan aikaan esiteltävästä Nordic Classic -kodista, joka esitellään osoitteessa Mesiangervonkatu 34, Hiltulanlahti, Kuopio.

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Tuomo Hassinen

Tuomo Hassinen

Jyväskylä-Mikkeli

050 409 4316

tuomo.hassinen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!