Nordic Modern 153 makuuhuone

Taloesittely Kuopiossa

Metsätähdenkatu 6, Kuopio

19.11.2023 12:00-14:00

Mallisto: Nordic Classic

Tule tutustumaan asiakkaan muuttovalmiiseen kotiin, joka on muunneltu Nordic-talomallistostamme. Pohjaratkaisuun on toivottu neljää makuuhuonetta, jotka tarjoavat monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Yksi näistä toimii mainiosti rauhallisena työtilana, jossa on tilaa luovuudelle. Päämakuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone on paitsi käytännöllinen, myös trendikäs lisä. Yhtenäinen keittiö-oleskelutila on kruunattu vinolla sisäkatolla, joka tekee kokonaisuudesta mukavan avaran. Helpotusta arkeen ja lisää säilytystilaa löytyy myös ulkoa, nimittäin julkisivua on täydennetty autotallilla ja varastolla. Tässä kodissa on kerrosalaa 178 m² ja huoneistoalaa 109m².

Lämpimästi tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin ja keskustelemaan asiantuntijamme kanssa kodin rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!