Nordic Classic Käpylä 189 edestä

Taloesittely Kouvolassa

Lohitie 20, Kouvola

25.5.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Esittelyvuorossa upea, kaksikerroksinen Nordic Classic -malliston mukainen koti, josta löytyy kaikki tarvittava. Astuessa sisään kotiin tullaan L-malliseen eteiseen, jossa on hyvin tilaa ulkovaatteille. Valoisa keittiö-ruokailutila-olohuone -kokonaisuus on kodikas ja tunnelmallinen ajanviettopaikka, jonka viimeistelee takka ja uloskäynti terassille. Tasokkaasti varusteltu keittiökin tekee arjen pyörittämisestä viihtyisämpää. Kodinhoitohuoneen erillinen sisäänkäynti ja kurasyöppö auttavat kodin puhtaana pitämistä ympäri vuoden. Kaikki neljä makuuhuonetta löytyvät yläkerran omasta rauhasta. Yläkerran varusteluun kuuluu myös kaksi vaatehuonetta sekä kylpyhuone. Tämä muuttovalmis talo on muunneltu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kerrosalaa on 188 m², huoneistoalaa 162 m².

Tervetuloa taloesittelyyn inspiroitumaan valmistuneesta kohteesta sekä keskustelemaan talohaaveistasi kahvin ja pullan kera!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

Sami Ikonen

Sami Ikonen

Itä-Uusimaa

040 665 6935

sami.ikonen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!