Nordic Classic Käpylä 150 takaa

Taloesittely Kotkassa

Lirontie 10, 48300 Kotka

Vko 50, 2023

Mallisto: Nordic Classic

HUOM! Tarkistathan esittelyn ajankohdan ja osoitteen lähempänä arvioitua ajankohtaa.

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis koti, jonka pohjaratkaisun inspiraationa on käytetty Nordic Classic Käpylä 150 -talomallia. Sisääntulon yhteydessä on käytännöllinen arkieteinen, joka toimii näppäränä säilytysratkaisuna ulkovaatteille. Tässä talomallissa pääset tarkastelemaan hieman eri kokoisten makuuhuoneiden luomaa tunnelmaa. Pohjaratkaisussa on neljä makuuhuonetta, ja niiden läheisyyteen on sijoitettu kaksi erillistä WC-tilaa, huomioiden arjen mukavuuden. Päämakuuhuone on viimeistelty upealla walk-in closetilla. Väljästi mitoitetussa keittiö-oleskelutilassa on vino sisäkatto ja isot ikkunat. L-mallinen keittiö tuo lisää säilytystilaa ja liedellinen keittiösaareke helpottaa ruoanlaittoa perheen kanssa. Oleskelutilan puolelta avautuu maisemat ja kulku isolle terassille. Kerrosalaa kodissa on 153 m² ja huoneistoalaa on 136 m².

Tervetuloa inspiroitumaan valmistuneesta kohteesta ja keskustelemaan talomyyjämme kanssa lisää pohjaratkaisujen muunneltavuudesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!