Taloesittely Klaukkalassa

Vaiverontie 6, 05900 Klaukkala

30.11.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic

Tule inspiroitumaan valmistuneesta Designtalosta, joka on yksilöllisesti suunniteltu asiakkaan toiveiden ja kuvien pohjalta. Tässä muuttovalmiissa talossa on neljä makuuhuonetta, joista kolme sijaitsee yläkerrassa. Käytännöllisyyttä ja järjestystä parantaa omalla sisäänkäynnillä oleva varastotila, joka tarjoaa kätevän säilytysratkaisun urheiluvälineille, vaatteille ja kausitarvikkeille. Valoisuutta ja tilantuntua kodin oleskelutilaan tuo yhtenäisen keittiö-ruokailu-oleskelutilan isot ikkunat. Laadukkaasti varusteltu keittiö ja keittiösaareke tekevät arjen askareista sujuvampaa. Lisämukavuutta asumiseen tuo myös molemmista kerroksista löytyvät wc-tilat. Kodin kruunaa alakerran sauna, lasitettu terassi ja autokatos. Huoneistoalaa on yhteensä 141,5 m² ja kerroalaa 185 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin ja keskustelemaan kanssamme unelmien kotisi rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!