Nordic Classic Käpylä 200 edestä

Taloesittely Kirkkonummella

Välipurontie 8, Kirkkonummi

Vko 49, 2023

Mallisto: Nordic Classic

HUOM! Tarkistathan esittelyn ajankohdan ja osoitteen lähempänä arvioitua ajankohtaa.

Esittelemme ylpeinä upean muuttovalmiin talon, jonka pohjaratkaisu on saanut innoituksensa Nordic Classic Käpylä 200 -talomallista. Tämä toimiva koti tarjoaa viisi makuuhuonetta, joista yhteen on toteutettu monen haaveilema suuri walk-in -closet. Pohjaratkaisuun on myös sisällytetty arkea helpottavia ratkaisuja, kuten arkieteinen, kodinhoitohuone ja tyylikäs spa-henkinen pesuhuone-sauna. Yhtenäistä keittiö-ruokailutilaa täydentää liedellinen saareke ja ruokakomero, jotka tuovat pientä iloa arjen kokkailuhetkiin. Olohuoneessa tunnelmallinen takka kruunaa perheen yhteisen ajanviettopaikan ja kolmen ikkunan muodostama seinä lisää tilantuntua. Pihalta löytyy kahden auton katos, varasto sekä suuri terassi-alue. Tässä kodissa on yhteensä kerrosalaa hulppeat 211 m² ja huoneistoalaa 171 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan tähän tilavaan ja trendikkääseen kotiin sekä keskustelemaan kanssamme unelmien kotisi rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Hannes Hellgren

Hannes Hellgren

Länsi-Uusimaa

040 353 9608

hannes.hellgren@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!