Nordic Classic Käpylä 153 Plus takaa

Taloesittely Kirkkonummella

Ahmatie 5c, 02400 Kirkkonummi

10.8.2023 16:30-18:30

Mallisto: Nordic Classic

Esittelyvuorossa 1-kerroksinen muuttovalmis talo, jonka pohjaratkaisu on muunneltu Nordic Classic Käpylä 153 Plus -talomallista. Makuuhuoneita kodissa on neljä, joista yksi toimii hyvin työhuoneena. Kodin hulppea olohuone-ruokailutila-keittiö -kokonaisuus kutsuu koko perheen koolle. Vino sisäkatto lisää tilan tuntua, ja keittiösaareke tuo mukanaan lisää taso- ja säilytystilaa. Lisäksi kotiin on haluttu hyvin varusteltu kodinhoitohuone, joka helpottaa perheen pyykkihuoltoa ja rutiineja. Sen läheisyydestä löytyy myös kodin toinen vessa, kahdella suihkulla varusteltu pesuhuone ja sauna. Reilunkokoinen arkieteinen on täydellinen ulkovaatteiden säilytykseen. Pääsisäänkäynti löytyy autokatoksen yhteydestä, jossa myös kuisti. Kerrosalaa on 154 m² ja huoneistoalaa 137 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan tähän trendikkääseen kotiin ja keskustelemaan lisää kanssamme unelmien kotisi rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Hannes Hellgren

Hannes Hellgren

Länsi-Uusimaa

040 353 9608

hannes.hellgren@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!