Taloesittely Kempeleessä

Karhunkäpälä 14, Kempele

30.10.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Opastus Ketolanperäntieltä.

Tämä asiakkaan toiveisiin toteutettu muuttovalmis talo on valmistunut Kempeleen Metsärinteeseen, uudelle ja viehättävälle asuinalueelle. Toimiva pohjaratkaisu tarjoaa kolme makuuhuonetta, kaksi wc-tilaa, kodinhoitohuoneen ja erillisen saunatuvan. Yhtenäisessä olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön muodostamassa kokonaisuudessa tunnelman viimeistelee tulisija. Seiniä kehystyvät isot ikkunat, jotka tekevät tilasta valoisan ja avaran. Tunnelmalliseen saunatupaan on kulku terassilta ja siellä on mukava saunoa omassa rauhassa. Julkisivun kruunaa autokatos ja varastotilat, jotka tuovat järjestystä kiireisen arjen keskelle. Kerrosalaa talossa on 180 m² ja huoneistoalaa on 140 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan tähän trendikkääseen kotiin ja keskustelemaan lisää kanssamme unelmien kotisi rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta.

Kodin esittelee

Arto Kuha

Arto Kuha

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

040 547 6091

arto.kuha@designtalo.fi

Joni Savela

Joni Savela

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

040 669 5553

joni.savela@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!