Nordic Classic Tammisaari 145 edestä

Taloesittely Kaarinassa

Kaarina

Vko 28, 2023

Mallisto: Nordic Classic

HUOM! Tarkistathan esittelyn ajankohdan ja osoitteen lähempänä arvioitua ajankohtaa.

Esittelyvuorossa 2-kerroksinen muuttovalmis talo, jonka pohjaratkaisu on muunneltu Nordic Classic Tammisaari 145 -talomallista. Kodin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuone ja saunaosasto, mistä avautuu näkymä upealle terassille. Valoisaan keittiö-ruokailu-oleskelutilaa täydentää tunnelmallinen takka, minkä äärellä on mukavaa seurustella vieraiden kanssa. Olohuoneessa on toiseen kerrokseen auki oleva katto, joka avartaa tilaa entisestään yhdessä isojen ikkunoiden kanssa. Yläkerroksessa sijaitsee kaksi makuuhuonetta, joista toinen on muunneltu työhuoneeksi. Kerrosalaa tässä kohteessa on 151 m² ja huoneistoalaa 112 m². Tämän upean kokonaisuuden viimeistelee upea terassialue porealtaalla, missä on mukava hengähtää kiireisen arjen keskellä.

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan tähän trendikkääseen kotiin ja keskustelemaan kanssamme unelmien kotisi rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Niko Kottonen

Niko Kottonen

Varsinais-Suomi

040 575 4728

niko.kottonen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!