Nordic Classic Käpylä 145 edestä

Taloesittely Joensuussa

Ilmarisenkatu 16, Joensuu

3.6.2023 10:00-13:00

Mallisto: Nordic Classic

Opastus Kettuvaarantieltä.

Esittelyvuorossa 1,5-kerroksinen muuttovalmis talo, jonka pohjaratkaisu on muunneltu Nordic Classic Käpylä 145 -talomallista. Tämän kodin suunnittelussa on huomioitu erityisesti rakennuspaikan vaatimukset asiakkaiden toiveiden lisäksi. Toimiva pohjaratkaisu pitää sisällään tilavan keittiön ja ruokailutilan yhdistelmän, jossa pääsee kokkailemaan omassa rauhassa. Näppärä keittiösaareke tuo mukanaan taso- ja säilytystilaa helpottaen samalla arjen askareita. Olohuoneessa tunnelman viimeistelee takkatuli. Kompaktissa kodinhoitohuoneessa hoituu arjen pyykkihuolto ja perheen tarvitsemaa säilytystilaa löytyy myös porraskomerosta. Alakerran makuuhuoneet sijaitsevat erillään toisistaan, ja loput kaksi löytyvät yläkerrasta wc:n kera. Kohteessa on kerrosalaa 141 m² ja huoneistoalaa 118,5 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan tähän käytännölliseen kotiin sekä keskustelemaan lisää tarjoamistamme kotimahdollisuuksista!

Kodin esittelee

Tuure Haavisto

Tuure Haavisto

Joensuu-Savonlinna-Lappeenranta

040 356 5142

tuure.haavisto@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!