Taloesittely Joensuussa

Tuohivakankuja 5, Joensuu

29.4.2023 10:00-13:00

Mallisto: Nordic Classic

Opastus Karhunkaarelta.

Esittelyssä Nordic Classic Käpylä 150 -talomallista ideoitu sisustusta vaille valmis koti. Pohjaratkaisua on muunneltu asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Sisääntulon yhteydessä on käytännöllinen arkieteinen säilytysratkaisuna ulkovaatteille. Arkea helpottaa neljän makuuhuoneen läheisyydestä löytyvät kaksi vessaa. Viides makuuhuone sijaitsee erillään muista. Päämakuuhuoneessa on trendikäs vaatehuone sekä kulku kodinhoitohuoneen kautta sauna- ja pesutilaan, johon on lisätty vielä kolmas vessa. Väljästi mitoitetussa keittiö-oleskelutilassa on vino sisäkatto, isot ikkunat ja kulku kuistille. Keittiön seinäkkeen toiselle puolelle asettuu kauniisti ruokailutila tulisijan läheisyyteen. Seinäke toimii myös tilan jakajana. Kahden auton katos viimeistelee kokonaisuuden. Kerrosalaa on varasto mukaan lukien 166 m² ja huoneistoalaa 137 m².

Kohde esitellään levyvalmiina eli sisustustöitä ei ole vielä tehty. Tässä vaiheessa olevassa talossa hahmottuu hyvin huonekoot!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävästä talosta.

Kodin esittelee

Tuure Haavisto

Tuure Haavisto

Joensuu-Savonlinna-Lappeenranta

040 356 5142

tuure.haavisto@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!