Taloesittely Järvenpäässä

Hirvikatu 33, Järvenpää

9.11.2023 17:00-19:00

Esittelyssä Nordic Classic Käpylä 189 -talomallista asiakkaalle muunneltu upea kaksikerroksinen koti. Eteisen yhteydestä löytyy kurasyöpöllä varustettu arkieteinen. Tämä yhdistelmä helpottaa sisäänkäynnin siistinä pitämistä ja on suosittu erityisesti lapsi- ja eläinperheissä. Avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus toimii kodin yhteisenä ajanviettopaikkana. Olohuoneesta on helppo vahtia leikkiviä lapsia, sillä portaikon vieressä on lapsille suunniteltu leikkitila. Keittiön vieressä on ruoanlaittoa helpottava apukeittiö, joka lisää keittiön säilytystilaa.

Yläkertaan on sijoitettu kaikki kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone ja kylpyhuone. Pesutilat molemmissa kerroksissa helpottavat arjen rutiineja. Arjen luksusta löytyy niin terassilta kuin yläkerrasta, sillä kodissa on sekä ulkoporeamme, että amme yläkerran pesuhuoneessa. Tässä muuttovalmiissa talossa on kerrosalaa yhteensä 187 m² ja huoneistoalaa 160 m².

Tervetuloa taloesittelyyn tutustumaan toimivilla tilaratkaisuilla toteutettuun kotiin sekä keskustelemaan lisää tarjoamistamme kotimahdollisuuksista!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

Katso kaikki tulevat taloesittelyt