Nordic Classic Käpylä 144 A Plus edestä

Taloesittely Helsingissä

Runopolku 1b, Helsinki

7.12.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Tällä kertaa esittelyssä Nordic Classic Käpylä 144 -talomallista muunneltu muuttovalmis koti. Ensimmäisen kerroksen keskipisteenä toimii näyttävä olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön kokonaisuus. Avara tila yhdessä isojen ikkunoiden kanssa tuo kotiin tilan tuntua. Keittiössä on saareke, joka lisää säilytystilaa ja tekee ruoanlaitosta entistäkin mukavampaa. Olohuoneen läheisyydessä sijaitsee yksi makuuhuone, joka voi toimia monipuolisesti niin työtilana kuin vierashuoneena.

Eteisestä portaat johdattavat kohti toista kerrosta, josta löytyy kaksi makuuhuonetta lisää. Aamu on mukava aloittaa parvekkeella, nauttien raikkaasta ilmasta ja maisemista. Parvekkeelle pääsee kätevästi aulatilasta. Yläkerran kodinhoitohuoneen läheisyydestä löytyy myös pesutilat ja sauna. Tässä kohteessa on kerrosalaa 145 m² ja huoneistoalaa 117 m².

Tervetuloa inspiroitumaan tästä tilavasta ja toimivasta kodista sekä keskustelemaan pohjaratkaisun muunneltavuusta talomyynnin asiantuntijan kanssa!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!