Nordic Idyll 220 Plus edestä

Taloesittely Helsingissä

Niittyvillantie 5, 00730 Helsinki

21.9.2023 17:00-19:00

Esittelyssä Idyll 220 Plus -talomallin pohjalta asiakkaan tarpeisiin muunneltu muuttovalmis moderni koti Helsingin esikaupunkialueella. Tässä 2-kerroksisessa talossa on avara pohjaratkaisu, jossa kaikki viisi makuuhuonetta sijaitsee yläkerrassa. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma pesuhuone, joka tuo ripauksen luksusta arkeen.

Keittiö-ruokailutila-olohuone -kokonaisuus toimii kodin yhteisenä ajanviettopaikkana. Olohuoneesta avautuvat tuplaovet asiakastoteutuksena tulevalle katetulle terassille. Näppärä keittiösaareke tuo lisää taso- ja säilytystilaa valmiiksi reilunkokoiseen keittiöön. Ammeella ja kahdella suihkulla viimeistelty saunaosasto tarjoaa rentoutumishetkiä arkeen. Portaiden alta ja katetulta kuistilta löytyy myös arjessa kaivattua säilytystilaa. Yläkerran parveke on täydellinen paikka maisemien ihailuun. Kohteessa on kerrosalaa 229 m² ja huoneistoalaa 202 m².

Tervetuloa inspiroitumaan valmistuneesta kohteesta ja keskustelemaan talomyyjämme kanssa lisää pohjaratkaisujen muunneltavuudesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

Sanni Pohjonen

Länsi-Uusimaa

045 634 0786

sanni.pohjonen@designtalo.fi

Katso kaikki tulevat taloesittelyt