Nordic Classic Käpylä 150 takaa

Taloesittely Heinolassa

Ruukinranta 7, Heinola

8.8.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Opasteet Vuoksentieltä.

Esittelyssä asiakkaan vision ja Nordic Classic Käpylä 150 -talomallin pohjalta muunneltu muuttovalmis koti Heinolassa. Kotiin on tehty moderneja tilaratkaisuja, muun muassa makuuhuoneiden määrä on vaihdettu neljään ja yksi niistä on muutettu työhuoneeksi. Kodin sydämenä toimii näyttävä olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön kokonaisuus, johon tunnelmaa tuo takkatuli. Asiakastoteutuksena tehty upea terassi on koko talon mittainen ja houkuttelee siirtymään ulos nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta. Lisää säilytystilaa ja arkea helpottavia ratkaisuja löytyy myös ulkoa, nimittäin julkisivua on täydennetty autokatoksen ja varaston yhdistelmällä. Talossa kerrosalaa on 156 m² ja huoneistoalaa 139 m².

Tervetuloa ihastelemaan tätä tilavaa ja toimivaa kotia sekä keskustelemaan pohjaratkaisun muunneltavuusta talomyynnin asiantuntijan kanssa!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Juhani Laurila

Juhani Laurila

Itä-Uusimaa

050 910 9311

juhani.laurila@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!