Ideal 153 pääkuva

Taloesittely Haapaniemellä

Elinanpolku 3, Haapaniemi

19.10.2023 17:00-19:00

Mallisto: Ideal

Esittelyvuorossa Ideal 153 -talomallista pienin muutoksin toteutettu muuttovalmis koti. Talon pohjaratkaisua on muunneltu vastaamaan paremmin juuri tämän perheen tarpeita. Viidennen makuuhuoneen tilalle on siirretty eteinen, ja keittiö-oleskelutilaa on suurennettu. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavatkin talon sydämeen toimivan kokonaisuuden. L-mallinen keittiö lisää säilytystilaa ja mahdollistaa kokkailun yhdessä isommankin perheen kanssa. Ripauksen luksusta tuo päämakuuhuone, joka on viimeistelty upealla vaatehuoneella. Lisäksi pesuhuoneeseen on lisätty toinen suihku helpottamaan rutiineja. Julkisivun viimeistelee upea harjakatto, terassi sekä autokatoksen ja varaston yhdistelmä. Talossa on kerrosalaa 152 m² ja huoneistoalaa 136 m².

Tervetuloa inspiroitumaan valmistuneesta kohteesta ja keskustelemaan talomyyjämme kanssa lisää pohjaratkaisujen muunneltavuudesta!


Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Tuomo Hassinen

Tuomo Hassinen

Jyväskylä-Mikkeli

050 409 4316

tuomo.hassinen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!