Nordic Classic Käpylä 144 A Plus edestä

Taloesittely Espoossa

Seunapolku 4, Espoo

16.11.2023 17:00-19:00

Mallisto: Nordic Classic

Tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin, joka on muunneltu Nordic Classic Käpylä 144 A Plus -talomallista. Tässä kaksikerroksisessa talossa jokainen neliö on tarkasti suunniteltu, jotta hukkaneliöitä ei syntyisi. Alakerrassa sijaitsevat talon toiminnalliset huoneet, kuten kodinhoitohuone, sauna, erillinen wc ja keittiö-oleskelutila. Ylös asti auki oleva olohuone yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja keittiöön tehden kokonaisuudesta ilmavan. Kätevän kokoinen keittiösaareke tarjoaa lisätilaa tilavassa kulmakeittiössä ja mahdollistaa perheen yhteiset kokkailuhetket.

Yläkertaan on sijoitettu kaikki kolme makuuhuonetta sekä erillinen wc-tila. Päämakuuhuone on kruunattu upealla walk-in closetilla, joka löytyy monen toivelistalta. Piha-aluetta täydentää autokatoksen ja varaston yhdistelmä, joka tuo tarvittavaa lisätilaa. Talossa on kerrosalaa 139,7 m² ja huoneistoalaa 107,3 m², ja se huokuu sekä toimivuutta että tyyliä.

Tervetuloa inspiroitumaan tästä toimivasta kodista ja keskustelemaan pohjaratkaisun muunneltavuusta talomyynnin asiantuntijan kanssa!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Hannes Hellgren

Hannes Hellgren

Länsi-Uusimaa

040 353 9608

hannes.hellgren@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!