Nordic Classic Käpylä 189 takaa

Taloesittely Espoossa

Talvilinnuntie 52, Lintuvaara, Espoo

13.5.2023 12:00-15:00

Mallisto: Nordic Classic

Esittelyssä upea kaksikerroksinen muuttovalmis koti. Tämä valoisa koti on suunniteltu asiakkaamme kuvien pohjalta, heidän omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kodin sydämenä toimii tilava keittiö-ruokailutila, josta käy kulku katetulle terassille. Lämmin takkatuli yhdistää tilaan ylös asti aukeavan olohuoneen. Alakerrasta löytyvät myös kodinhoitohuone ja tuplaovien takaa aukeava valoisa työhuone. Avara eteinen ja sen yhteyteen liitetty vaatehuone tuovat helppoutta arjen toimintoihin. Eteisestä portaat johtavat kohti yläkertaa. Sinne sijoittuvat kolme makuuhuonetta sekä toinen oleskelutila, josta on kulku parvekkeelle. Yläkertaan on sijoitettu myös kodin kylpyhuone kahdella suihkulla sekä sauna.

Tätä näyttävää kokonaisuutta täydentää katetun terassin ympärille sijoittuva laaja, paljon käyttömahdollisuuksia tarjoava avoterassi. Kerrosalaa kodissa on 172 m² ja huoneistoalaa 142 m². Kokonaisuuteen kuuluu myös erillinen autokatos/varasto.

Tervetuloa inspiroitumaan valmistuneesta kohteesta sekä keskustelemaan lisää kodin rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Kodin esittelee

Hannes Hellgren

Hannes Hellgren

Länsi-Uusimaa

040 353 9608

hannes.hellgren@designtalo.fi

Sanni Pohjonen

Länsi-Uusimaa

045 634 0786

sanni.pohjonen@designtalo.fi

talomyyjän tapaaminen

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Designtaloihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 300 € arvoisen Verkkokauppa.com -lahjakortin kaikkien 31.12.2023 mennessä Designtalon tapahtumissa yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Designtalo talokirja

Tutustu talomallistoihimme yksissä kansissa!