Rakennuta oma Designtalo Asuntomessuille!

Oletko aina haaveillut Asuntomessuille rakentamisesta? Designtalo toteuttaa haaveesi messurakentamisesta!

Haaveilet sitten pehmeän kodikkaasta tai modernin minimalistisesta puutalosta, Designtalon talomallistosta löytyy koti jokaiseen makuun. Pääset suunnittelemaan unelmiesi kodin, joka vastaa sinun ja perheesi tarpeita ja toiveita yhdessä ammattilaistemme kanssa. Lisäksi Designtalon ammattilaiset pysyvät rinnallasi projektin jokaisessa vaiheessa. Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen nyt ja toteuta kotiunelmasi!

Tule rakennuttajaksi tuleville Asuntomessuille

Haaveiletko rakennuttamisesta tuleville asuntomessualueille? Toteuta oma asuntomessukotisi yhdessä Designtalon kanssa. Suunnitelmien kanssa kannattaa olla ajoissa liikenteessä, joten jos messurakentaminen kiinnostaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä jo ajoissa!

Mitä hyötyjä messurakentajalle on tarjolla?

Messurakennuttajan etuihin kuuluu muun muassa täysin uusi ja valmis asuinalue pitävällä aikataululla – kaikki alueen kodit ja pihat valmistuvat samaan määräpäivään mennessä. Asuntomessualueet ovat tunnetusti korkeatasoisia ja toimivia yhteisöjä. Moni yritys myös tarjoaa rakennuttajalle etuja, minkä lisäksi rakennuttaja voi myös neuvotella itse mahdollisia etuja yhdessä sovittujen yhteistyöyritysten kanssa.

Millainen on asuntomessuprojektin aikataulu?

Asuntomessualueelle rakentaminen kanssamme alkaa yleensä kesän, viimeistään syksyn aikana. Kohteiden tulee olla valmiita messuvuoden toukokuussa, sillä messut avautuvat kävijöille heinä-elokuuksi. Uuteen kotiisi pääset muuttamaan heti Asuntomessujen jälkeen!

Ylivoimaisen helppo tapa rakentaa koti

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis on huolettomin ja helpoin tapa rakentaa oma koti. Rakentaminen järjestyy yhdellä sopimuksella, budjetilla ja aikataululla joka pitää.

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Tunnemme erityistä ammattiylpeyttä osaamisestamme ja siitä, että asiakas on aina ollut meille tärkein. Sinulle se näkyy erinomaisessa palvelussa ja projektiin sitoutumisessa.

Suunnitellaan yhdessä sinulle paras koti

Mallistomme on lähtökohta yhteiselle suunnittelulle, jossa löydämme perheellesi parhaat arjen ratkaisut, pohjakuvasta sisustukseen, sinulle sopivalla budjetilla.

Laatu on se miksi meitä suositellaan

Me toimme muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille jo 30 vuotta sitten ja tiedämme miten niitä rakennetaan laadukkaasti. Viimeistelymme laatu on alan parasta ja myös siksi meitä suositellaan.

Kestävä rakentaminen fokuksessa

Asuntomessukohteen suunnittelussa ja rakentamisessa tehdyillä valinnoilla vaikutetaan talon hiilijalanjälkeen sen koko elinkaaren ajan. Me Designtalolla otamme tämän huomioon esimerkiksi seuraavin keinoin: hukkaneliöiden välttämien, uusiutuvien energianlähteiden käyttäminen, led-valistuksen suosiminen, energiatehokkuuden huomioiminen rakenteissa ja eristyksessä, kestävät materiaalivalinnat ja energiaa säästävät kodinkoneet.

Designtalo Auroran Ruusu keittiö

”Asuntomessu­rakentaminen on ikimuistoinen projekti, johon kannattaa lähteä mukaan.” – lue rakennuttajan vinkit

Designtalon talomyyjä Tuomo Ruusunen ja puolisonsa Petra rakennuttivat oman kodin Naantalin Asuntomessuille kesäksi 2022.

Asuntomessut oli ja meni, millainen kokemus messutalon rakennuttaminen oli? Tapasimme Tuomon kanssa jutellaksemme prosessista ja saimme paljon vinkkejä!

Auroran Ruusu Asuntomessut Naantali julkisivu

Faktat

Missä ja milloin: Naantalin Asuntomessut kesällä 2022

Kohde: Designtalo Auroran Ruusu, kohde #9

Huoneistoala: 118 m²

Talo: Yksikerroksinen puutalo, jossa kolme makuuhuonetta ja iso terassi.

Asukkaat: Tuomo, Petra, 2-vuotias Pihla ja 7-vuotias koira Hilja.

Erityistä: Lasitetulla terassilla on poreamme. Lisäksi yksi makuuhuoneista toimii työhuoneena, jossa Tuomo vastaanottaa myös asiakkaitaan.

Miten päätitte lähteä asuntomessurakennuttajiksi?

”Olin työni puolesta käynyt katsomassa tonttia eräänä iltapäivänä ja rakastuin siihen heti. Tontti oli loistava paikka rakentaa: se on hieman ylempänä ympäröivistä naapureista, mikä tarjoaa yksityisyyttä.

”Tavoitteemme oli saada kaikki haluamamme mahtumaan mahdollisimman pieneen neliömäärään.”

Löysimme Designtalon Nordic-mallistosta talomallin, joka pienin muutoksin soveltui meidän suunnitelmiimme. Rakennuttajana voin sanoa, että talotoimittajan mukanaolo helpottaa rakennuttajan vastuuta merkittävästi, sillä apua ja tietoa saa runsaasti. Lisäksi messurakentajalle on tarjolla erilaisia etuja ja alennuksia, joihin voi tarttua tai olla tarttumatta.”

Miten kuvailisit rakennusprojektin sujuvuutta?

”Kokonaisuutena kaikki meni tosi hyvin. Sujuvuuteen vaikutti esimerkiksi rakennuttajaa ympäröivä tiimi, joka auttaa asiassa kuin asiassa. Apu oli kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista ja sitä sai koko projektin ajan. Lisäksi suosittelen valitsemaan muuttovalmiin talotoimittajan jos suinkin mahdollista, se helpottaa projektia huomattavasti.”

Mitä vinkkejä voit antaa asuntomessualueelle rakentavalle?

Valitse muuttovalmis – ”Designtalon vuosikymmenten kokemus rakentamisesta helpottaa projektia huomattavasti, sillä messurakentajan on pysyttävä aikatauluissa.”

Pysy aikataulussa – ”Messurakentajan deadlinet eivät jousta, joten säästyt turhalta stressiltä kun olet ajoissa liikkeellä päätösten kanssa. Toisaalta talosi ja pihasi valmistuvat ajallaan, eikä naapurustossakaan ole muuton jälkeen häiritseviä työmaita.”

Kommunikoi ja kysele  – ”Kysy jos et tiedä. Ympäröivä tiimi on olemassa juuri sitä varten ja apua saa.”

Perusta instatili projektille – ”Tämä ei kaikille sovi, mutta meillä oli innostusta ylläpitää talotiliä. Saimme sitä kautta kivoja ja hyödyllisiä yhteistyöetuja rakentamiseen.”

Asuntomessualueilla asuvat ovat tutkitusti muita suomalaisia tyytyväisempiä omaan asuinalueeseensa (Asukasbarometri 2018).

Designtalo Idyll Lohja 2021 keittiö