Niko Kottonen

Olen perheellinen nuorimies ja kahden pojan isä. Perheeni on minulle todella tärkeä ja vapaa-aikamme menee yhdessä mökkeillen ja talvella laskettelun merkeissä. Omaa aikaa vietän golfin, pallopelien ja remontin parissa. Luonteeltani olen positiivinen ja hymy on aina herkässä. Omakotitalon rakentaminen on perheelleni ajankohtaista ja parhaillaan meille on rakentumassa tietenkin Designtalo.

Työhöni suhtaudun intohimoisesti. Olen kärsivällinen luonne ja tulen helposti juttuun kaikenlaisten ihmisten kanssa. Minulla on puusepän tutkinnon lisäksi kiinteistövälittäjätausta ja LKV-pätevyys. Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen on varmasti yksi vahvuuksistani. Mielikuvitusta minulta ei puutu ja siitä on ollut apua toimivia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa suunnitellessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tarkemmat toimialueet

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski TI, Kustavi, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa.

Toimiston osoite

Tuotekatu 7, 21200 Raisio