Markus Lukkarinen

Olen perheellinen mies Lahdesta, jonka vapaa-aika kuluu erinäisten rakennusprojektien, perheen ja palloilulajien parissa. Minulla on rakennusalan työkokemusta, sekä koulutusta monipuolisesti aina perustuksista vesikattoon asti. Olen aiemmissa työpaikoissani ollut paljon tekemisissä eritaustaisten ihmisten kanssa ja sosiaalinen luonteeni on ehdottomasti yksi vahvuuksistani. Minulla on kyky kuunnella ja osaan huomioida erilaisten ihmisten tarpeet ja elämäntilanteet.

Minulla on myös omakohtaista kokemusta talon rakentamisesta ja rakennuttamisesta. Tiedän siis hyvin, millainen projekti unelmien kodin rakentaminen on, kun on pieniä lapsia perheessä. Perheen, työn ja rakennusprojektin yhteensovittamisessa voi olla haasteensa. Me Designtalolla autamme omakotitalosta haaveilevia saavuttamaan unelmakotinsa tarjoamalla kokonaisvaltaisen ratkaisun helposti, laadukkaasti ja ammattitaidolla!

Rakennan asiakkaideni kanssa vahvan ja ikimuistoisen yhteistyön, jonka hoidan kunnialla ja intohimolla. Räätälöidään ja toteutetaan teille yhdessä elämänne yksi tärkeimmistä unelmista: oma, muuttovalmis koti! Ole rohkeasti yhteydessä, olen täällä sinua varten!

Huom! Kanssani onnistuu asioida myös viittomakielellä.

Tarkemmat toimialueet

Artjärvi, Asikkala, Forssa, Hamina, Hattula, Hauho, Hausjärvi, Heinola, Hollola, Humppila, Hyvinkää, Hämeenkoski, Hämeenlinna, Iitti, Jaala, Janakkala, Jokioinen, Kalvola, Kotka, Kouvola, Kärkölä, Lahti, Loppi, Luumäki, Miehikkälä, Nastola, Nurmijärvi, Orimattila, Renko, Riihimäki, Tammela, Tuulos, Padasjoki, Pyhtää, Virolahti, Ylämaa, Ypäjä.

Toimiston osoite

Karistonkatu 2, 15160 Lahti, Suomi