Karlos Luokkanen

Ensimmäinen kokemukseni Designtalosta oli, kun rakennutin perheelleni muutama vuosi sitten muuttovalmiin kodin. Asiakkaana tunsin rakentamisen Designtalon kanssa vaivattomaksi ja turvalliseksi. Muuton jälkeen oli mukava huomata, että Designtalon vastuullisuus ja huolenpito jatkuvat myös varsinaisen rakentamisprojektin jälkeen – asumisen aikana tulleisiin kysymyksiin olemme saaneet nopeasti ammattitaitoista palvelua.

On mielekästä tarjota nyt omille asiakkailleni sellaista kotia, jonka luotettavuuden ja toimivuuden olen saanut itse käytännössä todeta. Minulla on aito halu auttaa sinua ja perhettäsi kodin ratkaisujen suunnittelussa – tehdään yhdessä teille unelmienne koti.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Tarkemmat toimialueet

Haukipudas, Ii, Kajaani, Kemi, Keminmaa, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Oulunsalo, Paltamo, Pello, Posio, Pudasjärvi, Pyhäntä, Raahe, Ranua, Ristijärvi, Rovaniemi, Ruukki, Siikajoki, Siikalatva, Simo, Sotkamo, Taivalkoski, Tervola, Tornio, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki.

Toimiston osoite

Karhuojantie 2, 90460 Oulunsalo