Juhani Laurila

Oma koti on yksi suurimmista haaveistamme ja talon toteutus voi olla suuri ponnistus. Muuttovalmis talo on järkevin, helpoin ja luotettavin tapa hankkia uusi koti. Tämän totesin henkilökohtaisesti, kun perheeni kanssa rakennutimme Designtalon. Rakentaminen sujui vaivattomasti ja luotettavasti, sovitussa aikataulussa.

Tunnen myyntityön omakseni ja olen tarttunut innolla talomyynnin haasteisiin. Vapaa-ajalla vietän aikaani mieluiten luonnossa, yhdessä perheen ja koirien kanssa.

Meillä jokaisella on omat juttumme, jotka tekevät kodistamme ainutlaatuisen. Siksi onkin tärkeää, että talo on mahdollista räätälöidä juuri oman perheen tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva koti!

Tarkemmat toimialueet

Askola, Järvenpää, Kerava, Lapinjärvi, Liljendal, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Pernaja, Porvoo, Pornainen, Pukkila, Ruotsinpyhtää, Sipoo, Artjärvi, Asikkala, Hamina, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Iitti, Kotka, Kouvola, Kärkölä, Lahti, Luumäki, Miehikkälä, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Pyhtää, Ruotsinpyhtää, Virolahti, Ylämaa.

Toimiston osoite

Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa