Jani Vainionpää

Lapsiperheen arki on isänä minulle tuttua. Asumme perheeni kanssa tällä hetkellä rivitalossa, mutta haaveenamme on rakentaa muuttovalmis Designtalo lähivuosina. Olen sanavalmis, sosiaalinen ja supliikki kaveri – kanssani on helppo asioida. Ystävieni mukaan olen luotettava, sanojeni mittainen mies ja minulla on tapana hoitaa asiat loppuun asti. Olen luonteeltani kannustava ja pyrin määrätietoisesti saavuttamaan tavoitteeni. Vapaa-ajalla viihdyn muun muassa ulkoillen, ystävien seurassa ja rannekelloharrastuksen parissa, joka on ollut kiinnostuksen kohteeni jo 14 vuoden ajan. Mahdollisuuksien mukaan nautin vapaalla myös kulinaristisista elämyksistä. Kesäisin minut voi löytää golfkentältäkin.

Minulla on 9 vuoden työkokemus taloteknisestä myyntityöstä ja uskon siltä ajalta kertyneestä opista olevan hyötyä talomyyjänkin ammatissa. Ota rohkeasti yhteyttä, löydämme varmasti perheesi tarpeisiin sopivan ratkaisun Designtalon Nordic- tai Ideal-mallistojen vaihtoehdoista!

Tarkemmat toimialueet

Alajärvi, Alavieska, Alavus, Evijärvi, Haapavesi, Halsua, Himanka, Ilmajoki, Jalasjärvi, Kalajoki, Kannus, Karvia, Kauhava, Kaustinen, Kihniö, Kinnula, Kokkola, Kuortane, Kyyjärvi, Kärsämäki, Lappajärvi, Lapua, Lestijärvi, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Parkano, Perho, Pihtipudas, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Seinäjoki, Sievi, Soini, Toholampi, Töysä, Veteli, Vimpeli, Virrat, Ylivieska, Ähtäri.