Harri Ruokonen

Olen suurperheen isä ja vapaa-ajallani rentoudun mieluiten luonnossa, ulkoillen yhdessä koirien kanssa. Olen rakentanut itse oman talon ja ollut apuna muutaman ystävän taloprojektissa, joten ymmärrän hyvin rakentamisen ja perhe-elämän yhdistämisen haasteet sekä muuttuvien elämäntilanteiden erilaiset tarpeet.

Elämässä tapahtuu monia merkittäviä asioita ja yksi suurimmista tapahtumista monelle meistä on oman kodin rakentaminen. Autan mielelläni sinua ja perhettäsi taloprojektissa – suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne ja tontillenne sopiva koti ja Designtalo rakentaa unelmatalonne kokemuksella ja luottamuksella muuttovalmiiksi asti. Jokainen Designtalo on yksilöllinen, tehdään yhdessä teidän näköisenne koti.

Tarkemmat toimialueet

Artjärvi, Asikkala, Forssa, Hamina, Hattula, Hauho, Hausjärvi, Heinola, Hollola, Humppila, Hyvinkää, Hämeenkoski, Hämeenlinna, Iitti, Jaala, Janakkala, Jokioinen, Kalvola, Kotka, Kouvola, Kärkölä, Lahti, Loppi, Luumäki, Miehikkälä, Nastola, Nurmijärvi, Orimattila, Renko, Riihimäki, Tammela, Tuulos, Padasjoki, Pyhtää, Virolahti, Ylämaa, Ypäjä.

Toimiston osoite

Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa, Suomi