Erik Luokkanen

Toimiva ja turvallinen koti on yksi elämän tärkeimpiä asioita. Siksi haluan auttaa omasta kodista haaveilevia toteuttamaan toiveensa juuri heidän näköisestään kodista. Designtalolla on laaja valikoima laadukkaita ja yksilöllisiä muuttovalmistaloja, joista muokkaamme juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan kodin. Jokaisella meillä on ajatuksemme siitä, millainen oman unelmien kodin tulisi olla. Siksi on tärkeää, että talo on mahdollista räätälöidä juuri omiin tarpeisiin sopivaksi!

Olen sosiaalinen nuorimies ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Vapaa-ajalla vietän aikaani mieluiten perheen, ystävien ja pallopelien parissa.

Ota yhteyttä, niin tehdään teillekin unelmien Designtalo!

Tarkemmat toimialueet

Haukipudas, Ii, Kajaani, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kempele, Kiiminki, Kittilä, Kolari, Kuusamo, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Oulunsalo, Paltamo, Pello, Pelkosenniemi, Posio, Pudasjärvi, Pyhäntä, Raahe, Ranua, Ristijärvi, Rovaniemi, Ruukki, Siikajoki, Siikalatva, Simo, Sodankylä, Sotkamo, Taivalkoski, Tervola, Tornio, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki.

Toimiston osoite

Karhuojantie 2, 90460 Oulunsalo, Suomi