Eetu Rissanen

Olen kuopiolainen mies, jolle työnteko on tärkeää, mutta huolehdin myös siitä, että aikaa jää perheelleni. Vapaa-aikanani tykkään laittaa ruokaa ja liikkua luonnossa. Nautin luonnon tuomasta rauhallisuudesta, joten sinne on välillä hyvä lyöttäytyä. Tärkein harrastukseni on kosken kuohuissa, perhokalastus.

Rakennusala on ollut lähellä sydäntäni jo pienestä pojasta lähtien ja näkynyt aina päivittäisissä tekemisissäni. Saan nautintoa siitä, että asiakkaalle voidaan toteuttaa se unelma, mistä hän on haaveillut. Työssäni Designtalolla olen parhaalla näköalapaikalla toteamassa, kuinka ammattilaiset toteuttavat yhdessä muuttovalmistalon rakennusprojektin alusta loppuun saakka. Pääsen näkemään asiakkaiden kanssa aina alkumetreistä lähtien, miten kaikki tehdyt suunnitelmat loksahtavat paikalleen ja asiakkaan tarpeita vastaava, oma koti valmistuu.

Ota yhteyttä, niin aletaan suunnittelemaan jo pian teidän uutta kotianne!

Tarkemmat toimialueet

Iisalmi, Joroinen, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Konnevesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pieksämäki, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Sulkava, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä.

Toimiston osoite

Kylmämäentie 9, 70800 Kuopio, Suomi