Turvallisesti kohti uutta kotia 

Talonrakennusprojekti on yksi elämän suurimmista päätöksistä, joten kumppania valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota useampaan tekijään. 

Rakennusala on haastavassa tilanteessa raaka-aineiden hinnanvaihteluiden, markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation johdosta. Etenkin tässä tilanteessa on tärkeää tutustua syvällisesti tulevaan kumppaniin ennen sopimuksen tekemistä, jotta voit olla luottavaisin mielin nyt ja tulevaisuudessa. 

Mitä huomioida talotoimittajaa valitessa? 

Yrityksen vakaa taloudellinen tilanne lisää turvaa nyt sekä pitkällä aikavälillä. Tarkista potentiaaliselta rakennuskumppanilta ainakin seuraavat asiat: 

Taloprojektiin valitulla toimitusasteella on merkittävä vaikutus projektin vastuisiin ja sujuvuuteen. Kun valitset muuttovalmiin talotoimituksen, saat suuren osan projektista yhden sopimuksen ja yhden kumppanin kautta.  

Sopimuksen sisältöön ja toimituksen laajuuteen kannattaa tutustua tarkoin, sillä eri toimittajien tarjoukset eivät ole suoraan vertailukelpoisia. Tarkista myös huolella sopimuksista asiakkaalle jäävät osuudet ja vastuut. 

DEN Finlandin kanssa turvallisesti taloprojektiin 

”Olemme onnistuneet tekemään koko vuoden ajan positiivista tulosta ja olemme vahvasti sitoutuneet kantamaan vastuumme asiakkaidemme kotien rakentamisesta myös pitkällä tähtäimellä”, DEN Finlandin toimitusjohtaja Otto Tarkiainen kertoo. 

Tänä vuonna olemme jo sopineet asiakkaidemme kanssa lähes 500 uudesta talosta. Luovutamme vuoden aikana noin 530 uutta kotia, joista valtaosa on rakennettu muuttovalmiina. 

”Asiakkaamme arvostavat tällä hetkellä luotettavuutta sekä taloudellista vakautta. Lisäksi pystymme tarjoamaan nopean hankkeiden läpimenoajan sekä asiakkaalle helpon ja riskittömän muuttovalmiin talototeutuksen”, Tarkiainen perustelee. 

Haluamme olla kumppani, joka on vielä vuosienkin päästä vastaamassa rakentamistamme kodeista. 

Vakaa kumppani nyt ja tulevaisuudessa 

Olemme ennakoivasti huolehtinut kannattavuudestamme ja tulevaisuudestamme. 

Designtalo on osa suomalaista DEN Finland Oy:ta, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. DEN Finland on Suomen suurin pientalorakentaja tuotemerkeillään Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki Keskon kanssa. 

Vakaudesta ja taloudellisesta suunnitelmallisuudesta kertoo myös vankka omistajapohja. DEN Finland on osa DEN Groupia. 

Lue lisää DEN Finlandista den.fi.

Ideal 133

Tutustu mallistoihin ja löydä oma unelmien Designtalosi