Designtalo Auroran Ruusu keittiön saareke

Talomyyjä on kodista haaveilijan paras kaveri

3.6.2022

Matka talohaaveista unelmakotiin ei ole pitkäkään, kun kaverina on ammattitaitoinen talomyyjä. Elämäsi tärkeimpään projektiin saat selkeimmät suuntaviivat jo ennen peruuttamattomia päätöksiä, kun uskallat ottaa yhteyttä talomyyjään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Mitä aiemmin saat talomyyjän projektiisi mukaan, sitä parempaan lopputulokseen on mahdollista yhdessä päästä. Kun talomyyjä pääsee tarjoamaan asiantuntemustaan jo alkuvaiheessa, hän pystyy huomioimaan budjetin ja esittämään unelmia mukailevia mahdollisuuksia.

Designtalon asiantunteva talomyyjä käy jokaisen asiakkaan toiveet, tarpeet ja unelmat läpi – niiden pohjalta juuri se oma koti alkaa syntyä. Oikeassa ohjauksessa kotihaaveesi saavat konkreettisemman muodon heti kättelyssä!

Avoimuus ja rehellisyys ovat talomyyjien valtteja. Kodinostaja saa haaveillakin, mutta hänellä pitää olla myös reunaehtoja – niitä asettavat jo esimerkiksi tontti ja budjetti. Näihin tärkeisiin asioihin päästään paneutumaan jo ihan ensimmäisessä tapaamisessa talomyyjän kanssa.

Unelmista todeksi – talomyyjä auttaa!

Talomyyjän kanssa käydään läpi aina ainakin neljä tärkeää asiaa, jotka tukevoittavat maaperää taloprojektin alla.

  1. Tontti ja sen ominaisuudet. Kaavamääräysten lisäksi tontin mahdollisuuksiin vaikuttavat ainakin sen koko, muoto ja ilmansuunnat – osaavan talomyyjän kanssa nämä realiteetit on helppo saada sopimaan omiin unelmiin.
  2. Kokonaishinta-arvio. Matka kohti uutta kotia on varmempi budjetin kanssa, ja perusteellinen hinta-arvio on sinulle valttikortti myös lainaneuvotteluissa.
  3. Asiakkaan omat vastuut. Huoleton talopakettikin vaatii toimia asiakkaalta, mutta niitä ei tarvitse keksiä itse – apua ja vinkkejä saa aina.
  4. Prosessin selkeä kuvaus ja aikataulut. Kun seuraavat askelmerkit projektissa ovat selvät, on helppo tehdä suunnitelmia jo edessä siintävään muuttoon asti!

Ensimmäinen tapaaminen talomyyjän kanssa voi ratkaista jo suuren osan mahdollisista pulmistasi. Hyvästit voi jättää ainakin päämäärättömälle nettitiedonhaulle ja keskustelupalstojen upottaville kommenttisoille – talomyyjältä saat vastaukset kysymyksiisi heti ja luotettavasti.

Joskus kattava ensitapaaminen johtaa siihen, että talonrakennuttamista täytyy lykätä, ja sekin on aivan hyvä juttu! Tärkeintä on, että epätietoisuus hälvenee, ja sen paikan valtaa selkeä suunnitelma jatkosta, oli tulevaisuus millainen hyvänsä.

Oikea apu tilanteessa kuin tilanteessa

Jokainen asiakas on talomyyjälle yksilöllinen projekti, kaikki kodit kun ovat erilaisia ja ainutlaatuisia. Vankka kokemus kuitenkin auttaa. Esimerkiksi viranomaisasiat ja luvat hoituvat kuntoon paikallisen ammattilaisen kanssa, sillä talomyyjä tuntee seudun ja tekee esimerkiksi rakennusvalvonnan kanssa töitä päivästä toiseen.

Talomyyjä ymmärtää toki myös tontin päälle. Kun liikkeellä on tarpeeksi aikaisin, ammattitaitoista apua voi saada jo tontin valintaan. Myyjä voi ohjeistaa ainakin siinä, millaista rakennusvalintoja voi tehdä tontille ja miten tontinvalinta vaikuttaa budjetin käyttöön esimerkiksi maatöiden osalta.

Turvallinen matka on luottamusta ja huolettomuutta alusta loppuun. Projektin edetessä Designtalon ammattilaisten koko asiantuntemus on käytössäsi. Esimerkiksi työmaavaiheessa oman alueesi työpäällikkö on tukesi ja turvasi rakentamisen aikana. Siksi jokainen asiakas, ensirakentajista kokeneempaan kööriin, onnistuu varmasti kumppaninaan Designtalo.

talomyyjän tapaaminen

Ota meihin yhteyttä

Tee elämäsi paras päätös ja rakennuta oma Designtalosi. Ota yhteyttä alueesi myyjään, niin suunnitellaan yhdessä uusi koti perheellenne.