Löydä edullinen talopaketti Designtalon valmiiksi suunnitellusta mallistosta

Taloa rakentaessa talopaketin kustannukset ovat oleellinen ja merkittävä seikka unelmatalonsa rakentajalle. Designtalo tarjoaa hyviä uutisia edullisesta kokonaisuudesta haaveilevalle: kustannustehokas talopaketti on mahdollinen laadusta tinkimättä, omat toiveet ja mieltymykset huomioiden. Muuttovalmis talopaketti rakentuu ammattilaisten käsissä muuttoa vaille valmiiksi. Haastattelimme Designtalon aluemyyntipäällikkö Ville Pakarista, joka kertoi lisää Designtalon edullisista muuttovalmiista talopaketeista.

Talopaketin kustannukset lähtevät tontista

Kun alkaa suunnitella oman talon rakentamista, lähtee kaikki liikkeelle tontin valinnasta. Pakarinen alleviivaa heti alkuun, että tontin valinta vaikuttaa paljon siihen, kuinka edullinen talopaketin hinta on. Esimerkiksi tontin muodot, korkeuserot ja sijainti vaikuttavat osaltaan siihen, millainen talopaketin lopullinen hinta on. Pakarinen kehottaa olemaan jo varhaisessa vaiheessa ja matalalla kynnyksellä yhteydessä alueensa talomyyjiin, joilla on erinomainen käsitys alueelle rakentamisesta. Myyjiin voi siis olla yhteydessä jo siinä vaiheessa, kun tontti on talonrakentajalla vasta kiikarissa.

“Tontti on kaikkien kustannusten keskiössä. Onko tontti tasamaalla vai rinnetontti, onko paljon melurasitetta esimerkiksi moottoritieltä tai lentokentältä… Talon järkevä sijoittelu tontille näkyy heti kustannuksissa”, Pakarinen selittää tontin ja sijainnin vaikutusta talopaketin hintaan.

Järkevällä suunnittelulla talopaketista saadaan edullinen

Kun tontti on tiedossa, voi talonrakentaja valita Designtalon mallistosta talomallin, jota voidaan halutessaan muunnella omiin toiveisiin sopivaksi. Designtalon mallistosta löytyy laadukkaita, mutta myös kustannustehokkaita omakotitaloja. Talopaketin edullisuuteen vaikuttaa oleellisesti talon suunnittelu, eli omilla valinnoilla voi vaikuttaa paljon rakennettavan talon kokonaishintaan. Pakarinen huomauttaa, että vaikka talopaketista suunnittelee edullisen, sen ei tarvitse näyttää siltä. Designtalolla on markkinoiden laajin valikoima kodin varusteluun sekä materiaali- ja sisustusvalintoihin.

“Talon koko, muoto, tuleeko autokatos tai ulkovarastoja, vesipisteiden määrä ja energianlähde, talon sisällä olevat pintamateriaalit ja kiintokalusteet, kuten keittiötasot… Näillä kaikilla voidaan vaikuttaa talopaketin hintaan, eli suunnittelulla ja valinnoilla on suuri merkitys. Asuinkerrosten lukumäärä myös vaikuttaa ja esimerkiksi se, että huoneet ovat toiveisiin nähden järkevän kokoisia”, Pakarinen selittää.

Designtalon asiantuntijat osaavat auttaa budjettiin ja suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä – talonrakentajan ei siis tarvitse yksin miettiä valintoja ja niiden vaikutusta budjettiin.

Kun suunnitelmat talon ja sen varustelujen osalta on saatu valmiiksi, lyödään talokaupat lukkoon. Tässä vaiheessa asiakkaalla ja Designtalolla on varmuus siitä, mitä taloprojektiin sisältyy. Asiakkaalla on myöhemmin vielä mahdollisuus sisustusneuvontaan, jolloin muutoksia voidaan tehdä esimerkiksi talon sisäpintoihin. Kaupantekovaiheessa ei tarvitse siis lyödä lukkoon kaikkia sisustukseen liittyviä asioita, vaan muutoksille voidaan varata oma erillinen budjetti, jotta talopaketin kokonaishinta ei enää muutoksienkaan jälkeen nouse.

“Designtalolla on sisustusneuvonta, joka voidaan järjestää myöhemmässä vaiheessa. Näin asiakas pääsee vielä vaikuttamaana esimerkiksi lopullisiin lattiamateriaaleihin ja seinien väriin”, Pakarinen kertoo.

Designtalon talopaketista voi suunnitella omannäköisen unelmakodin kustannustehokkaasti, mutta laadukkaasti. Hintoja voit tiedustella suoraan alueesi talomyyjältä tai katsoa valmiiksi suunnitelltujen Ideal-talojen muuttovalmishintoja täältä.

Ideal-talomallit: kustannustehokas ja omannäköinen muuttovalmis talopaketti

Designtalon valmiiksi suunnitellun malliston omakotitalot ovat ammattilaisten valmiiksi suunnittelemia muuttovalmiita talopaketteja. Ideal-talomallin valitsemalla saat Designtalon laatua kustannustehokkaasti, ja voit kuitenkin valita itsesi ja perheesi näköiset ratkaisut Designtalon laajasta sisustusvalikoimasta.

“Ideal-talomallit ovat valmiiksi suunniteltu ja hinnoiteltu ja se on siksi helppo ostaa”, Pakarinen kiteyttää Designtalon Ideal-mallien edut talonrakentajalle.

Lopuksi Pakarinen antaa neuvot omakotitaloa suunnittelevalle:

“Valitse tontti huolella ja ole matalalla kynnyksellä yhteydessä alueesi myyjään!”

Katso Designtalon edulliset muuttovalmiit Ideal-talomallit ja ota yhteys oman alueesi talomyyjään.