Designtalo Nordic Idyll Lohja julkisivu ja pihaa

Designtalo Idyll on osoitus laadusta ja projektinhallinnan taidosta

13.8.2021

Rakennusmestareiden ja -insinöörien (AMK) liiton RKL:n puheenjohtajisto valitsi Designtalo Idyllin Asuntomessujen mallitaloksi Lohjalla. RKL:n puheenjohtaja Jukka Lintunen kiittelee Idylliä muun muassa laadusta ja projektinhallinnan taidokkuudesta.

“Työturvallisuus oli ensiluokkaista, ja sen varmistamiseksi Designtalon projektiryhmällä oli myös kiitettävää kekseliäisyyttä”, Lintunen perustelee.

Designtalon liiketoimintajohtaja Jarmo Huhtala pitää Designtalon pitkää historiaa ja 20 vuoden kokemusta muuttovalmiista taloista laadun tuojana. Työturvallisuus ja koko projektin hallinta pidetään jiirissä tutuilla, osaavilla tekijöillä.

”Kun on tutut tekijät, he tietävät millä laatuvaatimuksilla me haluamme työskennellä ja me taas tunnemme heidän työtapansa. Luottamus on molemminpuolista meidän ja alihankkijoiden välillä, kun toiminta on tuttua puolin ja toisin”, Huhtala summaa.

Designtalon työmailla toimintaa on kehitetty esimerkiksi niin, että työpäälliköistä on koulittu aitoja projektipäälliköitä. He johtavat rakennushankkeita kokonaisuutena ja toimivat asiakkaan ainoana yhteyspisteenä. Projektipäällikkö vastaa aikataulusta, dokumentoinnista, turvallisuudesta, laadusta ja budjetista, Huhtala kertoo. 

Myös työturvallisuuteen Designtalo panostaa rutkasti. Tästä esimerkkinä ovat muun muassa patentoidut putoamissuojat, jotka nostavat pientalotyömaan turvallisuuden erinomaiselle tasolle. Pitkän kehitysvaiheen jälkeen jo monta vuotta käytössä olleet suojat ovat keränneet huomiota alan sisällä, ja Designtalon esimerkillisyys työmaalla on kiitettyä. Myös asiakkaat saavat hyödyntää telineitä esimerkiksi ulkopuolen maalaustöissä.

Asiakkaille tärkeitä ovat myös aikataulut, etenkin niiden pitävyys ja seurantamahdollisuus. Designtalon myyjän Joni Savelan mukaan avoin tiedottaminen ja aikataulujen helppo ja tarkka seurattavuus ovat luottamuskysymys.

”Asiakkaamme arvostavat aikataulujen pitävyyttä, sillä se helpottaa myös heidän oman elämänsä, esimerkiksi entisen asunnon myynnin tai väliaikaisen asunnon hankinnan, suunnittelua.

Designtalo Idyllin pääsuunnittelijana on toiminut Sami Leinonen ja vastaavana työnjohtajana Jarno Koskiranta. Voit tutustua kohteeseen tarkemmin sen omilla sivuilla.

talomyyjän tapaaminen

Ota meihin yhteyttä

Tee elämäsi paras päätös ja rakennuta oma Designtalosi. Ota yhteyttä alueesi myyjään, niin suunnitellaan yhdessä uusi koti perheellenne.