yksikerroksinen omakotitalo

Omakotitalorakentajat toivovat nyt entistä tehokkaampia asuinneliöitä – uusista Ideal-malleista suurin osa on kompakteja koteja

30.11.2022

Designtalon suosittu valmiiksi suunniteltu mallisto on laajentunut 12 uudella talomallilla. Uusista malleista suurin osa sijoittuu pienempään kokoluokkaan, jossa neliöitä on tehostettu ja tiivistetty entisestään. Rakentajat toivovat nyt rakennus- ja käyttökustannuksiltaan edullisia koteja, joissa ei ole hukkaneliöitä.

Ideal-mallit ovat valmiiksi suunniteltuja, kustannuksiltaan edullisia koteja, jotka tunnetaan tehokkaasta tilankäytöstään. Kotien tehoneliöt pitävät kuitenkin sisällään kaikki ne ominaisuudet, joita rakentajat kodeiltaan toivovat.

Uusien Ideal-talomallien suunnittelussa on vastattu asiakkaiden toiveisiin erilaisille tonteille soveltuvista malleista.

– Aiemmin taloista on ollut vain yksi pohjavariaatio, joka on sopinut yhdenlaiselle tontille, mutta vastaamme asiakkaiden tarpeeseen ja tarjoamme uuden mallisarjan myötä talomalleja kaikenlaisille erilaisille tonteille, kertoo Designtalon aluemyyntipäällikkö Pekka Lahdelma.

Uusien mallien myötä mallistoon saadaan myös paritalomalli, jollaista asiakkaat ovat kaivanneet.

Mallisto vastaa asiakkaiden tarpeisiin

Asiakkaat ovat vaikuttaneet valmiiksi suunnitellun malliston kehittymiseen alkuajoista asti ja Lahdelma uskookin sen olevan yksi syy malliston suosioon.

– Kokemuksen myötä ja asiakkaiden toiveita kuuntelemalla olemme kehittäneet malliston, joka ottaa huomioon kaikki nykyrakentajien tarpeet ja vaatimukset. Tilaratkaisut ovat toimivia, ja malleista löytyy arkea helpottavat ratkaisut walk in -vaatehuoneista arkieteisiin. Tehokas tilankäyttö ja neliöiden pieneneminen ei siis tarkoita ominaisuuksista luopumista, vaan isoissa taloissa käytetyt ratkaisut mahtuvat myös neliöiltään tehokkaampiin taloihin järkevän suunnittelun ansiosta.

Ideal on helppo ja edullinen valinta rakentajalle

Ideal-kodit ovat ammattilaisten suunnittelemia valmiita koteja, joista asiakas voi valita omalle perheelleen sopivimman ratkaisun. Mallistossa on kymmeniä valmiiksi suunniteltuja talomalleja kompakteista kolmioista neljän makuuhuoneen perhekoteihin. Ideal-kodista saa yksilöllisen ja omannäköisen valitsemalla sisustusmateriaalit ja varusteet Designtalon laajasta valikoimasta.

Ideal 133

Tutustu mallistoihin ja löydä oma unelmien Designtalosi