Nordic Modern 153 makuuhuone

Designtalo tarjoaa mahdollisuuden hiilijalanjäljen hyvittämiseen – joka toinen asiakas valitsee nyt ECO2-kodin

20.4.2020

Haluamme tehdä osamme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Olemme lanseeranneet hiilineutraalin ECO2-kodin, jonka toteutuksessa energiatehokkuus ja hiilidioksidipäästöt huomioidaan rakennusvaiheesta alkaen asumiseen saakka.

Perustamme laskelmamme ympäristöministeriön arvinointimenetelmään. Kun ostat Designtalon ECO2-talon, hyvitä hiilijalanjälkesi koko kotisi elinkaaren ajalta.

Designtalon liiketoimintajohtaja Jarmo Huhtalan mukaan asiakkaat ovat ottaneet mahdollisuuden innolla vastaan ja ECO2-talojen myynti on ylittänyt odotukset.

“Haluamme olla mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta ja vastata aidosti ympäristöystävällisen rakentamisen kysyntään. Iloksemme ECO2-standardoituja taloja on alkuvaiheessa mennyt joka toiselle Designtalon ostajalle”, Huhtala sanoo.

Saat raportin ECO2-talosi hiilijalanjäljestä

Laskemme Designtalon ECO2-talon hiilijalanjäljen koko sen elinkaaren ajalta, minkä jälkeen talon hiilidioksidipäästöt hyvitetään ostamalla sertifikaatteja, joiden avulla hiilidioksidi sidotaan ilmakehästä.

ECO2-talon ostajana saat siis sekä raportin rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljestä että virallisen todistuksen päästökaupasta. Designtalo haluaa olla mukana ilmastonmuutoksen hillitsemisessä omalta osaltaan, sillä kolmannes Suomen kasvihuonepäästöistä aiheutuu rakennetusta ympäristöstä.

ECO2-kodeissa hyödynnetään Ekovilla Oy:n ratkaisuja. Ekovilla on hiilineutraalin lämmöneristämisen edelläkävijä, ja sen prosessit ovat VTT:n EPD-standardien mukaiset. Hiilineutraalius varmistetaan Fortumin Puro-markkinapaikalla, jossa on mahdollista ostaa tai myydä hiilidioksidin poistotodistuksia.

Ideal 133

Tutustu mallistoihin ja löydä oma unelmien Designtalosi