Työnantajana

Tule rakentamaan menestystä kanssamme!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Design-Talo on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja Suomessa. Meidät tunnetaan tehokkuudestamme, edelläkävijyydestämme ja laadukkuudestamme. Haemme jatkuvasti uusia asumisen asiantuntijoita jämäkän mukavaan joukkoomme. Katso avoimet paikat tai jätä meille vapaamuotoinen hakemus.

TALOMYYJÄ VAASAN SEUDULLE Vaasa Hakuaika 15.5.2017–11.6.2017

Oletko kiinnostunut auttamaan asiakkaita omakotitalounelman toteutuksessa? Nykyisen myyjän siirtyessä yrityksessämme toisiin tehtäviin haemme nyt työsuhde- tai yrittäjäpohjaista, innostunutta ja nuorekasta TALOMYYJÄÄ Vaasan seudulle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn, alan johtavan yrityksen tuote- ja palveluvalikoiman sekä kilpailukykyiset edut. Tukenasi on aktiivisesti kehittyvä yritys, erinomainen kollegaverkosto ja huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta talomyynnistä, koulutamme sinut tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Pekka Silver, puh. 0500 694 321. Hakemukset 11.6.2017 mennessä osoitteeseen pekka.silver@designtalo.fi.

TALOMYYJÄ KOKKOLA-SEINÄJOKI -ALUEELLE Kokkola-Seinäjoki Hakuaika 15.5.2017–11.6.2017

Oletko kiinnostunut auttamaan asiakkaita todennäköisesti elämänsä suurimman unelman, omakotitalon, toteutuksessa? Aikaisemman myyjän siirtyessä yrityksessämme toisiin tehtäviin haemme työsuhde- tai yrittäjäpohjaista, innostunutta ja nuorekasta TALOMYYJÄÄ Kokkola-Seinäjoki -alueelle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn, alan johtavan yrityksen tuote- ja palveluvalikoiman sekä kilpailukykyiset edut. Tukenasi on aktiivisesti kehittyvä yritys, erinomainen kollegaverkosto ja huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta talomyynnistä, koulutamme sinut tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Pekka Silver, puh. 0500 694 321. Hakemukset 11.6.2017 mennessä osoitteeseen pekka.silver@designtalo.fi.

LAATOITUSURAKOITSIJA JOENSUUHUN Joensuu Hakuaika 24.4.2017–31.5.2017

Laadukkaan työnjäljen taitaja, yrittäjäpohjainen LAATOITUSURAKOITSIJA Joensuun seudulla – tule Design-Talolle töihin! Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on ripeä ote työhön sekä voimassa oleva sertifikaatti märkätilojen vesieristämiseen. Työskentelet tunnetun, jatkuvasti kehittyvän ja menestyvän tuotteen parissa. Tarjoamme osaavan organisaation tuen sekä mielenkiintoisen työn Suomen johtavan muuttovalmisrakentajan palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Tervonen, puh. 040 839 4040. Hakemukset ansioluetteloineen 31.5.2017 mennessä osoitteeseen tuomas.tervonen@designtalo.fi.

LAATOITUSURAKOITSIJA KESKI-SUOMEEN Keski-Suomi Hakuaika 24.4.2017–31.5.2017

Haemme yrittäjäpohjaista LAATOITUSURAKOITSIJAA Keski-Suomen alueelle. Työnjälkesi on laadukasta, asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja sinulla on ripeä ote työhön sekä voimassa oleva sertifikaatti märkätilojen vesieristämiseen. Työskentelet tunnetun, jatkuvasti kehittyvän ja menestyvän tuotteen parissa Suomen johtavan muuttovalmisrakentajan palveluksessa. Tarjoamme osaavan organisaation tuen sekä mielenkiintoisen työn.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilpo Manninen, puh. 050 383 8644. Hakemukset ansioluetteloineen 31.5.2017 mennessä osoitteeseen ilpo.manninen@designtalo.fi.

Avoin hakemus
  • Design-Talo on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja Suomessa. Meidät tunnetaan talojemme kauniista ulkoasusta ja laadukkaasta lopputuloksesta.

    Pientalojen rakentaminen on siirtynyt entistä laajemmin osaavien ja tehokkaiden ammattilaisten tehtäväksi. Työ tapahtuu vastuullisten tekijöiden toimesta ns. verkostoyhteistyönä. Olemme luoneet Design-Talojen rakentamiseen tällaisen toimintamallin ja testanneet sen.

    Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia yrittäjänä toimivia ammattilaisia joukkoomme. Nyt voit jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen oheisen lomakkeen kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu designtalolaisiin

Olli Könni
Asiakaspalveluinsinööri
Olli Könni

Asiakaspalveluinsinööri toimii Design-Talolla asiakkaan tukena ja yhteyshenkilönä tarkastuskuvien muutoskäsittelystä lähtien. Sovin asiakkaan kanssa talotoimituksen tarkan ajankohdan ja huolehdin, että sovittu aikataulu pitää. Olen asiakkaille oikeastaan se ykköskontaktihenkilö, kunnes rakentaminen alkaa.

Puhelimessa asiakkaiden kanssa tulee oltua todella paljon. Asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa toimimisesta tässä työssä täytyykin tykätä jo luonnostaan. Erilaisista ihmisistä ja rakentamisesta olen oppinut paljon. Ihmistuntemus onkin vuosien myötä kehittynyt niin, että nykyään pystyn päättelemään asiakkaiden iän ja usein ammatinkin vaan kuulemani perusteella.

Asiakaspalveluinsinöörin tehtävänä Design-Talolla on miettiä asioita sitä kautta, mikä on varmasti asiakkaalle se paras ratkaisu. Työkokemuksen kartuttua osaan itse yhä paremmin asettua asiakkaan asemaan ja tarjota ratkaisuja, jotka osuvat yksiin asiakkaan budjetin ja toiveiden kanssa. Design-Talo haluaa olla sanansa mittainen yritys. Siinä meillä asiakaspalveluinsinööreillä on iso vastuu. Sillä me olemme oikeastaan kasvot sille, mitä Design-Talo asiakkailleen lupaa.

Design-Talolla on yrityksenä halu olla rakentamisen etulinjassa. Siksi meillä seurataan asumisen ja rakentamisen trendejä. Tykkään siitä. Tiiviin asiakaskontaktoinnin vuoksi meiltä asiakaspalveluinsinööreiltä usein kysytään, mitä asiakkaat juuri nyt haluavat.

TIIMITYÖTÄ EDELLÄKÄVIJÄN ASENTEELLA

Design-Talossa on töissä yli 200 asumisen ammattilaista parilla kymmenellä eri paikkakunnalla. Olemme valtakunnallisesti toimiva yritys, joka pelaa yhteen kuin hyvin toisensa tunteva tiimi.

Pohjolan Design-Talo Oy on kehittänyt ainutlaatuisen toimintamallin, jossa jokainen talo voidaan toteuttaa yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan – tehokkaasti. Työ tapahtuu tehtaallamme, toimistoissamme ja työmaillamme vastuullisten tekijöiden verkostoyhteistyönä.

Yrityksenä olemme panostaneet erityisesti siihen, että työntekijöidemme arki on sujuvaa jokaisessa toimenkuvassa. Työtekijöidemme kertomukset omasta arjestaan ja heidän työssä viihtymisensä ovat paras viesti siitä, kuinka olemme onnistuneet. Vaihtuvuus työntekijöidemme joukossa on pientä ja olemme saaneet kiitosta yrityksemme työskentelyilmapiiristä.

Kun valitsemme joukkoomme uusia tekijöitä, arvostamme asennetta, josta välittyy edelläkävijyys ja halu ajatella asiakkaan parasta. Työnantajana Design-Talo on vakaa yritys, jolla on halu menestyä. Tule rakentamaan menestystä kanssamme!