Meille töihin

Innostamme sinut huipulle

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kun tulet meille töihin, sinut tullaan tuntemaan osana Suomen johtavaa muuttovalmiiden omakotitalojen rakentajien joukkoa. Etsimme aina uusia tekijöitä, jotka saamme innostumaan onnistuneesta työstä, laadukkuudesta ja edelläkävijyydestä. Katso avoimet paikat tai esittele meille itsesi vapaamuotoisella hakemuksella.

Messuesittelijöitä Pori Hakuaika 2.1.2018–28.1.2018

Kiinnostaako kesätyö vetovoimaisessa tapahtumassa, menestyvän yrityksen palveluksessa? Tule Design-Talon asuntomessukohteeseen MESSUESITTELIJÄKSI!

Toteutamme vuosittain satojen suomalaisperheiden unelman omakotitalosta. Meillä on Suomen pisin ja vankin kokemus räätälöitävien muuttovalmistalojen rakentamisesta. Haemme nyt tulevan kesän asuntomessuille Poriin kolmea reipasta, ulospäinsuuntautunutta ja positiivisella asenteella varustettua messuesittelijää.

Esittelijänä työnkuvaasi kuuluu Design-Talon messukohteen esittely yhteistyössä edustajiemme kanssa sekä messuvieraiden viihtyvyydestä ja kohteen siisteydestä huolehtiminen. Perehdytämme sinut työhösi ennen messujen alkamista.

Lähetä vapaamuotoinen ja kuvallinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen reija.hemmoranta@designtalo.fi viimeistään 28.1.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Reija Hemmoranta, puh. 040 357 3675.

Sähköasentajia Useille alueille Hakuaika 21.12.2017–31.1.2018

Tule rakentamaan menestystä kanssamme! Pohjolan Design-Talo -konsernin voimakkaasti kasvava liiketoiminta vaatii lisää rakentamisen ammattilaisia. Haemme nyt Uudenmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Varsinais-Suomen alueille Design-Talo Tekniikan palvelukseen

SÄHKÖASENTAJIA

Odotamme laadukasta työnjälkeä, ripeää otetta työhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Edellytämme hakijalta vähintään ammattikoulutusta. Tarjoamme koulutuksen tehtäviin, hyvät ansaintamahdollisuudet sekä alan johtavan, aktiivisesti kehittyvän yrityksen vahvan tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Niko Klasila, puh. 040 350 3856. Hakemukset sähköpostitse 31.1.2018 mennessä osoitteeseen niko.klasila@designtalo.fi. Kerrothan hakemuksessasi mille alueelle haet töihin.

Avoin hakemus
  • Design-Talo on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja Suomessa. Meidät tunnetaan talojemme kauniista ulkoasusta ja laadukkaasta lopputuloksesta.

    Pientalojen rakentaminen on siirtynyt entistä laajemmin osaavien ja tehokkaiden ammattilaisten tehtäväksi. Työ tapahtuu vastuullisten tekijöiden toimesta ns. verkostoyhteistyönä. Olemme luoneet Design-Talojen rakentamiseen tällaisen toimintamallin ja testanneet sen.

    Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia yrittäjänä toimivia ammattilaisia joukkoomme. Nyt voit jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen oheisen lomakkeen kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu designtalolaisiin

Olli Könni
Asiakaspalveluinsinööri
Olli Könni

Asiakaspalveluinsinööri toimii Design-Talolla asiakkaan tukena ja yhteyshenkilönä tarkastuskuvien muutoskäsittelystä lähtien. Sovin asiakkaan kanssa talotoimituksen tarkan ajankohdan ja huolehdin, että sovittu aikataulu pitää. Olen asiakkaille oikeastaan se ykköskontaktihenkilö, kunnes rakentaminen alkaa.

Puhelimessa asiakkaiden kanssa tulee oltua todella paljon. Asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa toimimisesta tässä työssä täytyykin tykätä jo luonnostaan. Erilaisista ihmisistä ja rakentamisesta olen oppinut paljon. Ihmistuntemus onkin vuosien myötä kehittynyt niin, että nykyään pystyn päättelemään asiakkaiden iän ja usein ammatinkin vaan kuulemani perusteella.

Asiakaspalveluinsinöörin tehtävänä Design-Talolla on miettiä asioita sitä kautta, mikä on varmasti asiakkaalle se paras ratkaisu. Työkokemuksen kartuttua osaan itse yhä paremmin asettua asiakkaan asemaan ja tarjota ratkaisuja, jotka osuvat yksiin asiakkaan budjetin ja toiveiden kanssa. Design-Talo haluaa olla sanansa mittainen yritys. Siinä meillä asiakaspalveluinsinööreillä on iso vastuu. Sillä me olemme oikeastaan kasvot sille, mitä Design-Talo asiakkailleen lupaa.

Design-Talolla on yrityksenä halu olla rakentamisen etulinjassa. Siksi meillä seurataan asumisen ja rakentamisen trendejä. Tykkään siitä. Tiiviin asiakaskontaktoinnin vuoksi meiltä asiakaspalveluinsinööreiltä usein kysytään, mitä asiakkaat juuri nyt haluavat.

TÖITÄ TIIMIASENTEELLA

Meillä halutaan olla. Työntekijöidemme vaihtuvuus on pieni ja työilmapiiristä saamme kiitosta. Tämä on meille tärkeää, sillä meitä on jo yli 200. Olemme suuri, mutta vain koska olemme notkea. Design-Talolla työskennellään omalla tehtaalla, toimistossa ja työmailla. Eri ammattilaisia eri paikoissa kyllä, mutta yhteistyössä aina.

Design-Talo on kehittänyt rakentamismallin, jossa talo valmistuu tehokkaasti ja räätälöitynä jokaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yksilöllinen mutta tehokas rakentaminen vaatii meiltä useiden tekijöiden tiimityötä. Panostamme erityisesti työntekijöidemme sujuvaan arkeen jokaisessa toimenkuvassa. Tiedämme, että panostus työntekijöihin näkyy työn laadussa, ja että hyvä meininki vetää hyvät tekijät meille. Työntekijöidemme kertomukset omasta arjestaan ja heidän työssä viihtymisensä ovat paras viesti siitä, kuinka olemme onnistuneet.

Kun valitsemme joukkoomme uusia tekijöitä, arvostamme edelläkävijäasennetta. Se tarkoittaa omasta onnistumisesta innostumista ja halua ajatella asiakkaan parasta omassa työssä. Työnantajana Design-Talo on vakaa yritys, jolla on halu menestyä. Tule meille – innostamme sinut huipulle!