Meille töihin

Innostamme sinut huipulle

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kun tulet meille töihin, sinut tullaan tuntemaan osana Suomen johtavaa muuttovalmiiden omakotitalojen rakentajien joukkoa. Etsimme aina uusia tekijöitä, jotka saamme innostumaan onnistuneesta työstä, laadukkuudesta ja edelläkävijyydestä. Katso avoimet paikat tai esittele meille itsesi vapaamuotoisella hakemuksella.

IT-koordinaattori Oulunsalo Hakuaika 15.11.2017–1.12.2017

Pohjolan Design-Talo Oy on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen valmistaja. Konsernin tuotemerkkejä ovat Design-Talo, Ainoakoti, Finnlamelli sekä työ- ja vapaa-ajan tilaratkaisuja tarjoava Talliosake. Palveluksessamme on noin 450 henkilöä ja meidät on jälleen luokiteltu korkeimpaan luottoryhmään AAA. Yrityksellämme on oma tietohallinto ja vastaamme sekä tietoliikenne, laite- että sovellusympäristöstä itse. Erityisesti yhtiön toiminnanohjausjärjestelmä sekä suunnittelutyökalut ovat yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme. Pohjolan Design-Talo -konsernin liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Oulunsalon pääkonttorillemme

IT -koordinaattoria

Toimit monipuolisissa IT-ympäristöön kuuluvien osien ylläpito- ja kehittämistehtävissä. Tietotekniikan moniottelijana osallistut tietoteknisten ratkaisujen arviointiin ja analysointiin sekä varmistat IT-asioiden päivittäisen sujuvuuden palvelimien, tietoliikenteen, työasemien ja osittain myös sovellusten osalta. Yritysostoinkin kasvaneessa toimintaympäristössämme ymmärrät järjestelmäintegraatioiden merkityksen ja osallistut käyttäjätukeen sekä järjestelmäkoulutuksiin.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta tietotekniikan alalta sekä ainakin muutaman vuoden kokemusta vastaavantyyppisistä IT-alan tehtävistä. Sovellusympäristöjen tunteminen ja Visual Basic tai Lotus Notes -ohjelmointikokemus katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi avoin, itseohjautuva ja toimelias. Toivomme, että sinulta löytyy kehitysideoita ja osaat tuoda ne rakentavasti esille. Olet parhaimmillasi pienen paineen alla, pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja sinulla on kyky pitää monta rautaa tulessa samanaikaisesti. Hyvät kommunikointitaidot ovat oleelliset myös toimittaessa yhteistyössä sekä sisäisen organisaation että ulkoisten kumppanien suuntaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alan johtavassa ja edelleen kasvavassa yrityksessä osana 4 hengen dynaamista IT-tiimiämme. Tule menestymään kanssamme!

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 1.12.2017 mennessä osoitteessa anna.kortesalmi@designtalo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Anna Kortesalmi, 050 537 8669.

Toimistosihteeri Oulunsalo, pääkonttori Hakuaika 8.11.2017–22.11.2017

Tule menestymään kanssamme! Pohjolan Design-Talo -konsernin voimakkaasti kasvava liiketoiminta vaatii lisää ammattilaisia. Haemme nyt pääkonttorillemme Oulunsaloon vakituiseen työsuhteeseen:

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat puhelinvaihteenhoito, asiakaspalvelu ja kahvitukset. Lisäksi vastaat muun muassa arkistojen ja varastojen ylläpidosta, postituksista, matkavarauksista sekä laskujen ja työmaakuvien käsittelystä. Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja täsmällisyyttä. Vaihtuvat tilanteet ja alati kasvava organisaatio vaativat joustavaa työotetta ja paineensietokykyä. Aikaisempi kokemus ja tuntemus rakennusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavan, aktiivisesti kehittyvän konsernin palveluksessa kilpailukykyisine etuineen sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilaustoiminnan vastaava Katja Lepistö. Tiedustelut sähköpostitse katja.lepisto@designtalo.fi tai puhelimitse soittoaikoina: ti 14.11. klo 12-14 ja pe 17.11. klo 9.30-11.30, puh. 040 357 3649.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 22.11.2017 mennessä osoitteeseen katja.lepisto@designtalo.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Talomyyjä Etelä-Karjala Hakuaika 1.11.2017–19.11.2017

Oletko kiinnostunut auttamaan asiakkaita todennäköisesti elämänsä suurimman unelman, omakotitalon, toteutuksessa ja työskentelemään vakavaraisen, menestyvän yrityksen palveluksessa? Haemme nyt työsuhde- tai yrittäjäpohjaista, innostunutta ja nuorekasta TALOMYYJÄÄ Etelä-Karjalan alueelle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn, alan johtavan yrityksen tuote- ja palveluvalikoiman sekä kilpailukykyiset edut. Tukenasi on aktiivisesti kehittyvä yritys, erinomainen kollegaverkosto ja huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta talomyynnistä, koulutamme sinut tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Pekka Lahdelma, puh. 050 342 4004. Hakemukset 19.11.2017 mennessä osoitteeseen pekka.lahdelma@designtalo.fi.

Talomyyjä Pohjois-Karjala Hakuaika 1.11.2017–19.11.2017

Oletko kiinnostunut auttamaan asiakkaitamme todennäköisesti elämänsä suurimman unelman, omakotitalon, toteutuksessa? Nykyisen myyjämme siirtyessä yrityksessämme toisiin tehtäviin haemme työsuhde- tai yrittäjäpohjaista, innostunutta ja nuorekasta TALOMYYJÄÄ Pohjois-Karjalan alueelle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn vakavaraisen, alan johtavan yrityksen palveluksessa, laadukkaan tuote- ja palveluvalikoiman sekä kilpailukykyiset edut. Tukenasi on aktiivisesti kehittyvä yritys, erinomainen kollegaverkosto ja huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta talomyynnistä, koulutamme sinut tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Pekka Lahdelma, puh. 050 342 4004. Hakemukset 19.11.2017 mennessä osoitteeseen pekka.lahdelma@designtalo.fi.

Avoin hakemus
  • Design-Talo on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja Suomessa. Meidät tunnetaan talojemme kauniista ulkoasusta ja laadukkaasta lopputuloksesta.

    Pientalojen rakentaminen on siirtynyt entistä laajemmin osaavien ja tehokkaiden ammattilaisten tehtäväksi. Työ tapahtuu vastuullisten tekijöiden toimesta ns. verkostoyhteistyönä. Olemme luoneet Design-Talojen rakentamiseen tällaisen toimintamallin ja testanneet sen.

    Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia yrittäjänä toimivia ammattilaisia joukkoomme. Nyt voit jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen oheisen lomakkeen kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu designtalolaisiin

Olli Könni
Asiakaspalveluinsinööri
Olli Könni

Asiakaspalveluinsinööri toimii Design-Talolla asiakkaan tukena ja yhteyshenkilönä tarkastuskuvien muutoskäsittelystä lähtien. Sovin asiakkaan kanssa talotoimituksen tarkan ajankohdan ja huolehdin, että sovittu aikataulu pitää. Olen asiakkaille oikeastaan se ykköskontaktihenkilö, kunnes rakentaminen alkaa.

Puhelimessa asiakkaiden kanssa tulee oltua todella paljon. Asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa toimimisesta tässä työssä täytyykin tykätä jo luonnostaan. Erilaisista ihmisistä ja rakentamisesta olen oppinut paljon. Ihmistuntemus onkin vuosien myötä kehittynyt niin, että nykyään pystyn päättelemään asiakkaiden iän ja usein ammatinkin vaan kuulemani perusteella.

Asiakaspalveluinsinöörin tehtävänä Design-Talolla on miettiä asioita sitä kautta, mikä on varmasti asiakkaalle se paras ratkaisu. Työkokemuksen kartuttua osaan itse yhä paremmin asettua asiakkaan asemaan ja tarjota ratkaisuja, jotka osuvat yksiin asiakkaan budjetin ja toiveiden kanssa. Design-Talo haluaa olla sanansa mittainen yritys. Siinä meillä asiakaspalveluinsinööreillä on iso vastuu. Sillä me olemme oikeastaan kasvot sille, mitä Design-Talo asiakkailleen lupaa.

Design-Talolla on yrityksenä halu olla rakentamisen etulinjassa. Siksi meillä seurataan asumisen ja rakentamisen trendejä. Tykkään siitä. Tiiviin asiakaskontaktoinnin vuoksi meiltä asiakaspalveluinsinööreiltä usein kysytään, mitä asiakkaat juuri nyt haluavat.

TÖITÄ TIIMIASENTEELLA

Meillä halutaan olla. Työntekijöidemme vaihtuvuus on pieni ja työilmapiiristä saamme kiitosta. Tämä on meille tärkeää, sillä meitä on jo yli 200. Olemme suuri, mutta vain koska olemme notkea. Design-Talolla työskennellään omalla tehtaalla, toimistossa ja työmailla. Eri ammattilaisia eri paikoissa kyllä, mutta yhteistyössä aina.

Design-Talo on kehittänyt rakentamismallin, jossa talo valmistuu tehokkaasti ja räätälöitynä jokaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yksilöllinen mutta tehokas rakentaminen vaatii meiltä useiden tekijöiden tiimityötä. Panostamme erityisesti työntekijöidemme sujuvaan arkeen jokaisessa toimenkuvassa. Tiedämme, että panostus työntekijöihin näkyy työn laadussa, ja että hyvä meininki vetää hyvät tekijät meille. Työntekijöidemme kertomukset omasta arjestaan ja heidän työssä viihtymisensä ovat paras viesti siitä, kuinka olemme onnistuneet.

Kun valitsemme joukkoomme uusia tekijöitä, arvostamme edelläkävijäasennetta. Se tarkoittaa omasta onnistumisesta innostumista ja halua ajatella asiakkaan parasta omassa työssä. Työnantajana Design-Talo on vakaa yritys, jolla on halu menestyä. Tule meille – innostamme sinut huipulle!