Meille töihin

Innostamme sinut huipulle

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kun tulet meille töihin, sinut tullaan tuntemaan osana Suomen johtavaa muuttovalmiiden omakotitalojen rakentajien joukkoa. Etsimme aina uusia tekijöitä, jotka saamme innostumaan onnistuneesta työstä, laadukkuudesta ja edelläkävijyydestä. Katso avoimet paikat tai esittele meille itsesi vapaamuotoisella hakemuksella.

Työmaamestari Pirkanmaa Hakuaika 21.9.2017–15.10.2017

Oletko kiinnostunut toimimaan Design-Talon yhteistyökumppaneina toimivien rakennusliikkeiden ja rakennuttajien pientalokohteiden parissa? Projektiliiketoimintamme kehittyy nopeasti ja haemme Pirkanmaan alueelle

TYÖMAAMESTARIA

Työn onnistuminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Sinulla on kokemusta pientalorakentamisesta, eduksi katsotaan rakennusmestarin tai -insinöörin tutkinto sekä esimiestyökokemus. Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Arvostamme erityisesti osaamista ja kokemusta isommista aluerakentamisen pientalokokonaisuuksista.

Tarjoamme alan johtavan, aktiivisesti kehittyvän konsernin vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston ja kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Kai Aatsinki, 040 166 3310. Hakemukset 15.10.2017 mennessä osoitteeseen kai.aatsinki@designtalo.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työmaamestari Uusimaa Hakuaika 21.9.2017–15.10.2017

Oletko kiinnostunut toimimaan Design-Talon yhteistyökumppaneina toimivien rakennusliikkeiden ja rakennuttajien pientalokohteiden parissa? Projektiliiketoimintamme kehittyy nopeasti ja haemme Uudenmaan alueelle

TYÖMAAMESTAREITA

Työn onnistuminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Sinulla on kokemusta pientalorakentamisesta ja esimiestyöstä, eduksi katsotaan rakennusmestarin tai -insinöörin tutkinto. Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Arvostamme erityisesti osaamista ja kokemusta isommista aluerakentamisen pientalokokonaisuuksista.

Tarjoamme alan johtavan, aktiivisesti kehittyvän konsernin vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston ja kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Kai Aatsinki, 040 166 3310. Hakemukset 15.10.2017 mennessä osoitteeseen kai.aatsinki@designtalo.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

IT-koordinaattori Oulunsalo Hakuaika 15.9.2017–30.9.2017

Pohjolan Design-Talo -konsernin liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Oulunsalon pääkonttorillemme

IT-koordinaattoria

Toimit monipuolisissa IT-ympäristöön kuuluvien osien ylläpito- ja kehittämistehtävissä. Tietotekniikan moniottelijana osallistut tietoteknisten ratkaisujen arviointiin ja analysointiin sekä varmistat IT-asioiden päivittäisen sujuvuuden palvelimien, tietoliikenteen, työasemien ja osittain myös sovellusten osalta. Yritysostoinkin kasvaneessa toimintaympäristössämme ymmärrät järjestelmäintegraatioiden merkityksen ja osallistut käyttäjätukeen sekä järjestelmäkoulutuksiin.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta tietotekniikan alalta sekä ainakin muutaman vuoden kokemusta vastaavantyyppisistä IT-alan tehtävistä. Sovellusympäristöjen tunteminen ja VisualBasic tai Lotus Notes -ohjelmointikokemus katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi avoin, itseohjautuva ja toimelias. Toivomme, että sinulta löytyy kehitysideoita ja osaat tuoda ne rakentavasti esille. Olet parhaimmillasi pienen paineen alla, pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja sinulla on kyky pitää monta rautaa tulessa samanaikaisesti. Hyvät kommunikointitaidot ovat oleelliset myös toimittaessa yhteistyössä sekä sisäisen organisaation että ulkoisten kumppanien suuntaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alan johtavassa ja edelleen kasvavassa yrityksessä osana 4 hengen dynaamista IT-tiimiämme. Tule menestymään kanssamme!

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com/fi-fi. Lisätietoja antaa konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.

Talomyyjä Pohjois-Karjala Hakuaika 5.9.2017–1.10.2017

Oletko kiinnostunut auttamaan asiakkaitamme todennäköisesti elämänsä suurimman unelman, omakotitalon, toteutuksessa? Nykyisen myyjämme siirtyessä yrityksessämme toisiin tehtäviin haemme työsuhde- tai yrittäjäpohjaista, innostunutta ja nuorekasta TALOMYYJÄÄ Pohjois-Karjalan alueelle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn, alan johtavan yrityksen tuote- ja palveluvalikoiman sekä kilpailukykyiset edut. Tukenasi on aktiivisesti kehittyvä yritys, erinomainen kollegaverkosto ja huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta talomyynnistä, koulutamme sinut tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Pekka Lahdelma, puh. 050 342 4004. Hakemukset 1.10.2017 mennessä osoitteeseen pekka.lahdelma@designtalo.fi.

Perustussuunnittelija ja rakennesuunnittelijoita Vantaa, Tampere, Turku, Vaasa, Oulunsalo tai Nivala Hakuaika 13.9.2017–30.9.2017

Tule menestymään kanssamme! Pohjolan Design-Talo -konsernin voimakkaasti kasvava liiketoiminta vaatii lisää ammattilaisia. Haemme nyt Vantaan, Tampereen, Turun, Vaasan Oulunsalon tai Nivalan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen:

PERUSTUSSUUNNITTELIJAA JA RAKENNESUUNNITTELIJOITA

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja itsenäisen työn voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Pääset käyttämään kykyjäsi laajasti ja saat mahdollisuuden kehittää toimintaamme – samalla oppien itse lisää. Perustussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat betonirakenteiden, perustuksien ja pohjarakenteiden suunnittelu pientaloista teollisuusrakennuksiin. Rakennesuunnittelijana vastaat elementti-, puu- ja betonirakenteiden suunnittelusta teollisuusrakennuksiin ja pientaloihin. Myös tuotekehitys on osa tehtäväkenttääsi.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla hakemamme henkilö, mikäli lisäksi viihdyt monipuolisessa tehtäväkentässä, haluat ottaa vastuuta sekä kehittää tuotteita ja toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja tulokselliseen työhön hyvässä työyhteisössä. Voit vaikuttaa asioihin ja työskennellä arvostettujen ja laadukkaiden brändien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuote- ja suunnittelupäällikkö Juho Karhumaa, p. 050 383 8567. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.9.2017 osoitteeseen juho.karhumaa@designtalo.fi.

Avoin hakemus
  • Design-Talo on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja Suomessa. Meidät tunnetaan talojemme kauniista ulkoasusta ja laadukkaasta lopputuloksesta.

    Pientalojen rakentaminen on siirtynyt entistä laajemmin osaavien ja tehokkaiden ammattilaisten tehtäväksi. Työ tapahtuu vastuullisten tekijöiden toimesta ns. verkostoyhteistyönä. Olemme luoneet Design-Talojen rakentamiseen tällaisen toimintamallin ja testanneet sen.

    Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia yrittäjänä toimivia ammattilaisia joukkoomme. Nyt voit jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen oheisen lomakkeen kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu designtalolaisiin

Olli Könni
Asiakaspalveluinsinööri
Olli Könni

Asiakaspalveluinsinööri toimii Design-Talolla asiakkaan tukena ja yhteyshenkilönä tarkastuskuvien muutoskäsittelystä lähtien. Sovin asiakkaan kanssa talotoimituksen tarkan ajankohdan ja huolehdin, että sovittu aikataulu pitää. Olen asiakkaille oikeastaan se ykköskontaktihenkilö, kunnes rakentaminen alkaa.

Puhelimessa asiakkaiden kanssa tulee oltua todella paljon. Asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa toimimisesta tässä työssä täytyykin tykätä jo luonnostaan. Erilaisista ihmisistä ja rakentamisesta olen oppinut paljon. Ihmistuntemus onkin vuosien myötä kehittynyt niin, että nykyään pystyn päättelemään asiakkaiden iän ja usein ammatinkin vaan kuulemani perusteella.

Asiakaspalveluinsinöörin tehtävänä Design-Talolla on miettiä asioita sitä kautta, mikä on varmasti asiakkaalle se paras ratkaisu. Työkokemuksen kartuttua osaan itse yhä paremmin asettua asiakkaan asemaan ja tarjota ratkaisuja, jotka osuvat yksiin asiakkaan budjetin ja toiveiden kanssa. Design-Talo haluaa olla sanansa mittainen yritys. Siinä meillä asiakaspalveluinsinööreillä on iso vastuu. Sillä me olemme oikeastaan kasvot sille, mitä Design-Talo asiakkailleen lupaa.

Design-Talolla on yrityksenä halu olla rakentamisen etulinjassa. Siksi meillä seurataan asumisen ja rakentamisen trendejä. Tykkään siitä. Tiiviin asiakaskontaktoinnin vuoksi meiltä asiakaspalveluinsinööreiltä usein kysytään, mitä asiakkaat juuri nyt haluavat.

TÖITÄ TIIMIASENTEELLA

Meillä halutaan olla. Työntekijöidemme vaihtuvuus on pieni ja työilmapiiristä saamme kiitosta. Tämä on meille tärkeää, sillä meitä on jo yli 200. Olemme suuri, mutta vain koska olemme notkea. Design-Talolla työskennellään omalla tehtaalla, toimistossa ja työmailla. Eri ammattilaisia eri paikoissa kyllä, mutta yhteistyössä aina.

Design-Talo on kehittänyt rakentamismallin, jossa talo valmistuu tehokkaasti ja räätälöitynä jokaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yksilöllinen mutta tehokas rakentaminen vaatii meiltä useiden tekijöiden tiimityötä. Panostamme erityisesti työntekijöidemme sujuvaan arkeen jokaisessa toimenkuvassa. Tiedämme, että panostus työntekijöihin näkyy työn laadussa, ja että hyvä meininki vetää hyvät tekijät meille. Työntekijöidemme kertomukset omasta arjestaan ja heidän työssä viihtymisensä ovat paras viesti siitä, kuinka olemme onnistuneet.

Kun valitsemme joukkoomme uusia tekijöitä, arvostamme edelläkävijäasennetta. Se tarkoittaa omasta onnistumisesta innostumista ja halua ajatella asiakkaan parasta omassa työssä. Työnantajana Design-Talo on vakaa yritys, jolla on halu menestyä. Tule meille – innostamme sinut huipulle!