Yritys

Muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja

Designtalolla on Suomen pisin ja vankin kokemus muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisesta. Olemme edelläkävijä energiatehokkuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme Suomessa ainutlaatuisen palvelun, asiantuntevan Kotiräätälin ideoimaan, suunnittelemaan, tukemaan ja auttamaan rakennusprojektin alusta loppuun.

Markkinajohtajaksi askel kerrallaan

Olemme toteuttaneet jo lähes 6 000 suomalaisen perheen unelman yksilöllisesti räätälöidystä omakotitalosta. Ja vuosittain toteutamme lähes 500 kotia lisää. Kokemuksemme antaa meille vankan pohjan palvella, ja tunnemme vastuumme asiakkaidemme elämän suurimman hankkeen toteuttajana.

Matkamme muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtajaksi alkoi vuonna 1979, kun Esa Kurkela perusti Mitta-Talo Oy:n Yritys kehitti suomalaisen version PRE-CUT-rakennusjärjestelmästä. Kurkelan vuonna 1989 perustama Designtalo taas vastasi asiakkaiden toiveeseen ja loi tavan rakentaa valmistalo kodiksi vaivattomasti ja turvallisesti. Asiakkaiden tarpeista syntynyt tapa rakentaa on edelleen se ydin, jolle Designtalon kasvu ja menestys pohjautuu.

Ainutlaatuinen palvelu – Kotiräätälimme

Tiedämme, että yhtä oikeaa ratkaisua suomalaisen perheen haaveiden kotiin ei ole. Siksi olemme luoneet ainutlaatuisen Kotiräätäli-palvelun. Kotiräätälimme toimivat asiakkaidemme tukena unelmien kodin toteuttamisessa sen ensimmäisestä suunnittelutapaamisesta talon viimeistelyyn.

Kotiräätälimme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme huolettoman, luotettavan ja laadukkaan tavan toteuttaa muuttovalmis talopaketti avaimet käteen -periaatteella. Kotiräätäliemme kanssa uuden kodin suunnittelu aloitetaan toiveiden hahmottelusta, vaikka makuuhuoneiden määrän ja sijainnin pohtimisesta tai julkisivun ja sisätilojen tyylin määrittelystä. Tässä Kotiräätälien kokemus ja kyky ideoida uutta on ratkaisevan tärkeää. Kun suunnittelu kääntyy toteutukseksi, lopputuloksena on ainutlaatuinen, perheen toiveiden mukainen oma koti. Siis yksilöllisyyttä, johon perinteisen teollisen rakentamisen malli ei taivu!

Valttina tekninen edelläkävijyys

Meidät tunnetaan valmistalojen energiatehokkuuden edelläkävijänä. Vuodesta 2009 lähtien kaikki talomme on toteutettu matalaenergiataloina. Kesällä 2011 VTT myönsi Kokkolan asuntomessutalollemme arvostetun passiivitalosertifikaatin. Sertifikaattimme oli ensimmäinen muuttovalmiille pientalolle myönnetty.

Ja energiatehokkuuden kehittäminen jatkuu edelleen. Seuraava haaste on lähes nollaenergiarakentamisen ratkaisujen luominen. Ensimmäinen muuttovalmis lähes-nollaenergiatalomme, jonka energiatehokkuus on A-luokkaa ja E-luku vain 35, valmistui keväällä 2014 Oulun Kivikkokankaalle.

Luotettava ja vakavarainen

Designtalo on Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsen. Vakavaraisuuttamme ja vahvaa sitoutumista yrityksemme kehittämiseen korostaa yrityksemme omistajakunta. Designtalo on osa DEN-konsernia. DEN Group Oy:n pääomistajia ovat CapManin hallinnoimat rahastot, valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus Oy sekä toimiva johto.

Tarjoamme valtakunnallista palvelua, löydät paikalliset palvelupisteemme useimmista Suomen suurimmista aluekeskuksista. Toimipisteemme sijaitsevat Oulunsalossa ja Vantaalla. Talotehtaamme toimii Nivalassa ja Talotekniikka-suunnitteluyksikkömme Iissä.