Rakentaja, hyödynnä huikea etu!

Lämmönlähde veloituksetta uuden malliston taloihin

Kun teet kaupat uuden muunneltavan malliston muuttovalmiista Designtalosta, saat lämmönlähteen veloituksetta*.

Etu on saatavilla vain 35 ensimmäiselle ostajalle, joten ole nopea. Kysy lisää edusta oman alueesi myyjältä tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

*Etuja saatavilla rajoitettu määrä ja käytettävissä vain uusiin talokauppoihin. Etu on saatavilla 2024 vuonna toimitettaville talopaketeille. Etu koskee asuinrakennuksen lämmönlähdettä ja koskee yksittäisiä kuluttajakauppoja. Kysy tarkemmat ehdot alueesi myyjältä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.

Näistä syistä kannattaa valita Designtalo

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella

Muuttovalmis on huolettomin ja helpoin tapa rakentaa oma koti. Rakentaminen järjestyy yhdellä sopimuksella, budjetilla ja aikataululla joka pitää.

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi

Tunnemme erityistä ammattiylpeyttä osaamisestamme ja siitä, että asiakas on aina ollut meille tärkein. Sinulle se näkyy erinomaisessa palvelussa ja projektiin sitoutumisessa.

Suunnitellaan yhdessä sinulle paras koti

Mallistomme on lähtökohta yhteiselle suunnittelulle, jossa löydämme perheellesi parhaat arjen ratkaisut, pohjakuvasta sisustukseen, sinulle sopivalla budjetilla.

Laatu on se miksi meitä suositellaan

Me toimme muuttovalmiit kodit Suomen markkinoille jo 30 vuotta sitten ja tiedämme miten niitä rakennetaan laadukkaasti. Viimeistelymme laatu on alan parasta ja myös siksi meitä suositellaan.

Inspiraatio