Talomyyjä Varsinais-Suomeen

Hakuaika päättyy: 15.6.2020

Oletko valmis loistamaan myynnin kuninkuuslajissa? Designtalo on alansa edelläkävijä ja muuttovalmiiden kotien markkinajohtaja. Etsinnässämme on nyt aktiiviseen myyntityöhön Varsinais-Suomeen

TALOMYYJÄ

Työssäsi kartoitat asiakkaiden tarpeita ja etsit yhdessä heidän kanssaan parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen. Työskentelet Varsinais-Suomen alueella ja tapaat asiakkaita Raision Studiollamme tai asiakkaiden kotona. Olet valmis palvelemaan asiakkaita heille parhaiten soveltuvana ajankohtana. Olet hyvä tiimipelaaja ja tuot oman persoonasi mukaan dynaamiseen porukkaamme.

Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, oikea asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaisena. Menestykseen talomyyjänä auttaa aiempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä. Kokemus pientalorakentamisesta tai rakennusalasta on eduksi. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Talomyyjän merkittävin menestystekijä on asiakaslähtöinen ja innostunut asenne.

Tarjoamme sinulle perehdyksen tehtävääsi, antoisan ja palkitsevan työn sekä alan johtavan yrityksen vahvan tuen. Saat innostavan ja osaavan kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Palkitsemismallimme on motivoiva ja kilpailukykyinen. Saat käyttöösi tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat.

Mikäli osaat elää mukana asiakkaan unelmassa ja tunnet osaavasi kertoa muuttovalmisrakentamisesta innostavalla tavalla, ota yhteyttä!

Myyntijohtaja Lauri Konttila vastaa mielellään tiedusteluihin tehtävästä, puh. 050 409 8187. Lähetä hakemuksesi CV:n kera viimeistään 15.6.2020 osoitteeseen lauri.konttila@designtalo.fi

Designtalo on osa DENiä, joka on asumisen sekä työ- ja vapaa-ajan toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. Konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 400 DENiläistä. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, toimitiloja, harrastus- sekä varastotiloja valmistava Talliosake, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä K-Raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. Yritykseemme kuuluu myös maarakentamiseen ja -suunnitteluun keskittyneet PohjanTeko ja PohjanGeo, sekä talotekniikan palvelut tarjoava DEN Tekniikka. DENin pääomistajia ovat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot. Yrityksen merkittävinä osakkaina ovat myös valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa.

Kaikki työpaikat