Talomyyjä Uudellemaalle

Hakuaika päättyy: 03.10.2022

Oletko etsimämme täsmällinen tyyppi, jolla on innostunut, aktiivinen asenne ja aito kiinnostus rakentamista kohtaan? Designtalo on alansa edelläkävijä ja muuttovalmiiden kotien markkinajohtaja. Olemme toimineet muuttovalmisrakentamisen uranuurtajana jo yli 30 vuoden ajan.

HAEMME NYT SUUUNNITTELUTAIDON OMAAVAA TALOMYYJÄÄ

Työssäsi kartoitat asiakkaiden tarpeita ja pääset auttamaan heidän elämänsä suurimman hankinnan toteuttamisessa. Tehtäväsi on etsiä yhdessä heidän kanssaan parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen. Myyntialueena sinulla on Helsinki-Espoo-Vantaa. Tapaat asiakkaita heidän kotonaan tai Vantaan Designtalo Studiolla. Olet valmis palvelemaan asiakkaita heille parhaiten soveltuvana ajankohtana.

Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, reipas asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, suunnittelu osaamista, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä, aikaansaavaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Olet hyvä tiimipelaaja ja tuot positiivisen persoonasi mukaan dynaamiseen porukkaamme. Menestykseen talomyyjänä auttaa aiempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokemus suunnittelusta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, antoisan ja palkitsevan työn sekä alan johtavan yrityksen vahvan tuen. Saat innostavan ja osaavan kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Jotta pääset turvallisesti alkuun, tarjoamme sinulle takuupalkan ja motivoivan palkitsemismallin. Saat käyttöösi nykyaikaiset myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat.

Mikäli tunnet osaavasi eläytyä asiakkaan unelmaan ja innostua aidosti asiakkaan tarpeesta, ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä ja toimenkuvasta antaa aluepäällikkö Ville Pakarinen, puh. 040 320 7821. Parhaiten tavoitettavissa ti 13.9 klo 9–10, ma 19.9. klo 14–15 ja ke 28.9 klo 16-17

Hakuaika päättyy 3.10. Alamme käydä hakemuksia heti lävitse ja paikka täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä.

Jätä hakemuksesi tästä

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.

Kaikki työpaikat