Talomyyjä Uudellemaalle

Hakuaika päättyy: 30.9.2020

Oletko valmis loistamaan myynnin kuninkuuslajissa? Designtalo on alansa edelläkävijä ja toimialansa ylivoimainen markkinajohtaja. Etsinnässämme on nyt aktiiviseen myyntityöhön Uudellemaalle

TALOMYYJÄ

Työssäsi kartoitat asiakkaiden tarpeita ja etsit yhdessä heidän kanssaan parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen. Työskentelet Uudenmaan alueella ja asiakkaat kohtaat modernilla studiollamme Pakkalassa tai asiakkaiden kotona. Olet valmis palvelemaan asiakkaita heille parhaiten soveltuvana ajankohtana. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta sekä tuot oman positiivisen persoonasi mukaan dynaamiseen porukkaamme.

Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, oikea asenne ja aito halu auttaa asiakasta uuden kodin rakentamiseen liittyvissä haasteissa. Menestykseen talomyyjänä auttaa aiempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä. Kokemus pientalorakentamisesta tai rakennusalasta on eduksi. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Talomyyjän merkittävin menestystekijä on asiakaslähtöinen ja innostunut asenne, sekä aito mielenkiinto taloja ja asumista kohtaan.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, antoisan ja palkitsevan työn sekä alan johtavan yrityksen vahvan tuen. Saat innostavan ja osaavan kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Palkitsemismallimme on motivoiva ja kilpailukykyinen. Saat käyttöösi tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat.

Mikäli osaat elää mukana asiakkaan unelmassa ja tunnet osaavasi kertoa muuttovalmisrakentamisesta innostavalla tavalla, ota yhteyttä! Myyntipäällikkö Juhana Sallinen vastaa mielellään tiedusteluihin tehtävästä, puh. 050 414 7067 – soita tai laita vaikka WhatsApp-viestiä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 30.9.2020 osoitteeseen juhana.sallinen@designtalo.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Designtalo on osa DEN Groupia, joka on asumisen sekä työ- ja vapaa-ajan toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. Konsernissa työskentelee noin 500 ammattilaista. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, harrastus- ja varastotiloja valmistava Talliosake, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä K-raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. DENiin kuuluvat myös maarakentamiseen ja -suunnitteluun keskittyneet PohjanTeko sekä DEN Tekniikka, joka toteuttaa kohteittemme talotekniikan suunnittelusta asennukseen. DENin pääomistajia ovat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot. Yrityksen merkittävinä osakkaina ovat myös valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa. Brändeistämme Talliosake tähtää voimakkaasti ulkomaille ja Finnlamelli panostaa kansainvälisiin vientimarkkinoihin. 

Kaikki työpaikat