Myyntipäällikkö Länsi-Suomeen

Hakuaika päättyy: 15.6.2020

Hei, sinä myynnin huippuosaaja! Meillä Designtalolla on nyt etsinnässä Länsi-Suomen alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi vastaat alueesi talomyynnistä ja luotsaat Designtalon viime vuoden kovimmaksi yltänyttä myyntitiimiä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen – toki aikaisempi tietämys pientalorakentamisesta on hyödyksi. Vastaat omasta tiimistäsi, alueesi myynnin kehittämisestä ja päivittäisestä johtamisesta. Olet paljon tien päällä ja liikut itsenäisesti, mutta teet tiivistä yhteistyötä mm. työpäälliköiden sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimipisteesi voi sijaita Vantaalla, Turussa tai Tampereella.

Odotamme sinulta vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä sekä kykyä innostaa tiimisi onnistumisiin yhä uudelleen. Työ edellyttää rohkeutta ja halua kehittää itsesi lisäksi Designtalon myyntiä ja tuoda tuoreita näkökulmia tekemiseemme.

Tarjoamme sinulle antoisan ja palkitsevan työn menestyksennälkäisessä ja kannustavassa myyntiorganisaatiossa, alan johtavan yrityksen palveluksessa. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä hyvät henkilöstöedut.

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä Designtalon menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 15.6.2020 mennessä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera osoitteeseen lauri.konttila@designtalo.fi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, pirauta tulevalle esimiehellesi Laurille numeroon 050 409 8187.

 

Designtalo on osa DENiä, joka on asumisen sekä työ- ja vapaa-ajan toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. Konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 400 DENiläistä. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, toimitiloja, harrastus- sekä varastotiloja valmistava Talliosake, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä K-Raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. Yritykseemme kuuluu myös maarakentamiseen ja -suunnitteluun keskittyneet PohjanTeko ja PohjanGeo, sekä talotekniikan palvelut tarjoava DEN Tekniikka. DENin pääomistajia ovat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot. Yrityksen merkittävinä osakkaina ovat myös valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa.

Kaikki työpaikat