Arkkitehti SAFA pääkaupunkiseudulle

Hakuaika päättyy: 17.6.2020

Designtalo rakentaa pääkaupunkiseudulle Talo + Tontti -konseptilla valmiita koteja. Kasvavan kysynnän myötä etsinnässä on nyt Talo + Tontti -tiimiin Pakkalan toimistollemme Vantaalle

ARKKITEHTI 

Tehtäviisi kuuluu tutustuminen tonttiin ja ympäristöön, talojen ideointi ja suunnittelu. Ennakkoesittelet rakennettavat kohteet rakennusvalvonnassa, haet niille rakennusluvat ja toimit kohteiden pääsuunnittelijana. Kohteiden koko vaihtelee 1-4 omakotitaloon. Toimit tiiviissä yhteistyössä kohteiden työpäälliköiden ja vastaavien työnjohtajien kanssa. Voit toimia myös itse vastaavana työnjohtajana. Lisäksi konsultoit muuttovalmismyyntiämme ja osallistut malliston suunnitteluun. Tarvittaessa tarkastat myös toisten tekemiä suunnitelmia.

Edellytämme hakijalta arkkitehtitutkintoa (SAFA), kokemusta elementti-/hirsirakenteisten pientalojen suunnittelusta sekä pääkaupunkiseudun rakennusvalvonnan ohjeiden ja toiminnan tuntemusta. Vertex-suunnitteluohjelman hallinta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta pk-seudun luvanhakuprosessista sekä pääsuunnittelijana toimimisesta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen työn alan johtavan yrityksen palveluksessa sekä kilpailukykyisen palkan henkilöstöetuineen. Tukenasi toimii dynaaminen ja innostava kollegaverkosto.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Esa Voutilainen, puh. 040 706 5217. Lähetä hakemuksesi CV:n kera 17.6.2020 mennessä osoitteeseen esa.voutilainen@den.fi. Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

 

Designtalo on osa DEN Groupia, joka on asumisen sekä työ- ja vapaa-ajan toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. Konsernissa työskentelee noin 400 DENiläistä. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, harrastus- ja varastotiloja valmistava Talliosake, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä K-raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. Yritykseemme kuuluu myös maarakentamiseen ja -suunnitteluun keskittyneet PohjanTeko ja PohjanGeo, sekä talotekniikan palvelut tarjoava DEN Tekniikka. DENin pääomistajia ovat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot. Yrityksen merkittävinä osakkaina ovat myös valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa.

Kaikki työpaikat