Omakotitalo 5h+k+rt+oh+s+khh+ph+wc+tekn.

Ylimännynkatu 15 A, Linnainmaa, Tampere

Nyt ennakkomarkkinoinnissa erittäin laadukas omakotitalo todella halutulta asuinalueelta Linnainmaalla. Tilava uudiskohde omalla tontilla, jonka hinta sisältyy kiinteistön hintaan. Tontin koko 647,5 m2 ja rakennusoikeutta jää halutessaan myös autotalliin.
Tämä ihastuttava koti on puolitoista kerroksinen.

Liikenneyhteydet julkisella todella hyvät ja Linnainmaan palvelut löytyvät läheisyydestä. Sijainti on erittäin rauhallinen.

Tässä kodissa on käytännöllinen pohjaratkaisu. Ensimmäisessä kerroksessa on olohuoneen ja keittiön muodostama yhtenäinen tila sekä kaksi makuuhuonetta. Pienempi huone soveltuu hyvin työhuoneeksi tai jopa suureksi pukeutumishuoneeksi.
Yläkerrassa on kaksi suurehkoa makuuhuonetta, joten tämä koti soveltuu myös suurelle perheelle.

Kotisi lämmityksestä vastaa vesikiertoinen lattialämmitys, kesän helteitä helpottaa
huonekohtainen viilennys. Valaistus toteutetaan energiatehokkailla ledeillä. Saunatiloissa on mm. moderni lasiseinä ja Harvian kiuas erillisohjauksella.

Kalustevalinnat valitaan Keittiömaailmassa ammattilaisen kanssa. Sisustussuunnittelija auttaa teitä tulevan kotinne muissa pintamateriaalivalinnoissa. TALOT OVAT TARVITTAESSA MUUNNELTAVISSA TOIVEIDENNE MUKAISEKSI MYÖS POHJARATKAISUN, TERASSIEN YM. OSALTA. Kysy tästä lisää.

Tässä kohteessa maksetaan varainsiirtovero (4%) ainoastaan tontin osuudesta. Tontin osuuden hinta 180 000€.

Designtalo kuuluu DEN-konserniin. DEN on vakavarainen ja kokenut sopimuskumppani, jolta saat valmiin kodin yhdellä sopimuksella. Kanssamme sovitut aikataulut pitävät ja tiedät muuttopäivän jo hyvissä ajoin. Takaamme kodillesi korkean laadun jo yli 7.000 rakennetun talon kokemuksella. Lisäksi myönnämme taloillemme 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Valmiin Designtalon toimitussisältö kattaa 100 % koko omakotitalon rakennuskustannuksista. Kiinteä sopimushinta, luotettava aikataulu sekä laadukas lopputulos varmistavat, että kotinne vakuusarvo kehittyy ennalta määritellyllä tavalla, kaupantekohetkellä sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.

Hyödynnä markkinajohtajan HINTATAKUU! Emme tee korotuksia sovittuihin kauppahintoihin, vaikka rakennusmateriaalien kustannukset kasvaisivat. Mutta hyvitämme erotuksen jos kustannustasot laskevat.

Visualisointikuvat voivat poiketa joiltain osin toteutuksesta.
Tehdään tästä sinulle unelmien koti.

Marraskuussa kaupan tehneille Aurinkopaneelit 12 kpl kaupan päälle. Paketin arvo n. 6000 €

Lisätietoja rakennettavasta asunnosta ja rakentamissopimuksesta antaa:

Katja Myllyoja / Den Finland Oy
p. 040 547 3102
katja.myllyoja@den.fi

Lisätietoja tonttiin liittyviin asioissa antaa:

Tiina Bergqvist/Kiinteistömaailma Tampere Kaleva Rieväkatu
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 040 120 5001
tiina.bergqvist@kiinteistomaailma.fi

Yllä oleva välittäjä laatii kiinteistön myyntiin kohdistuvat kauppakirjat ja hankkii laillistetun kaupan vahvistan. Kiinteistökauppa tehdään tontin myyjän ja asunnon ostajan välisenä.

Hinta
559 000 €
Koko
121,70 m² / 124 m²
Valmistuminen
2024
Kohdetta myy
Myllyoja Katja
katja.myllyoja@den.fi
+358405473102