Paritalo 5h+k+rt+oh+s+khh+ph+wc+tekn.

Iivantamäenkatu 18 A, Messukylä, Tampere

Tämä upea ennakkomarkkinointi kohde sijaitsee Messukylässä kiven heiton päässä keskustasta. Tilava uudiskohde omalla tonttiosuudella, joka sisältyy hintaan.
Liikenneyhteydet julkisella todella hyvät ja ratikkalinja kulkee läheisyydessä. Luonto löytyy läheltä, vaikka oletkin lähellä keskustaa.

Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahteen omaan määräosaan ja yhteiskäyttöalueeseen. Tämän A-talon osuus on 517m2. Asunnolle kuuluu kaksi varastoa sekä autokatos.

Tulevassa yksitasoisessa kodissasi on käytännöllinen pohjaratkaisu neljällä makuuhuoneella. Olohuoneessa korotettu katto, joka antaa tilan tunnetta jo entisestään suurelle yhtenäiselle tilalle. Tilan korkeat ikkunat tuovat runsaasti valoa sisään ja ovi houkuttelee suurelle terassille. Tilavassa pohjaratkaisussa on ajateltu arjen käytännöllisyyttä.

Kotisi lämmityksestä vastaa vesikiertoinen lattialämmitys, kesän helteitä helpottaa
huonekohtainen viilennys. Valaistus toteutetaan energiatehokkailla ledeillä. Saunatiloissa on moderni lasiseinä ja kuusilauteet, joihin on upotettuna Harvian kiuas erillisohjauksella. Kohteeseen on mahdollista saada toinen vessa.

Kalustevalinnat valitaan Keittiömaailmassa ammattilaisen kanssa. Sisustussuunnittelija auttaa teitä tulevan kotinne muissa pintamateriaalivalinnoissa. HUOM! TALOT OVAT TARVITTAESSA MUUNNELTAVISSA TOIVEIDENNE MUKAISEKSI MYÖS POHJARATKAISUN, TERASSIEN YM. OSALTA

Tässä kohteessa maksetaan varainsiirtovero (4%) ainoastaan tontin osuudesta.

Designtalo kuuluu DEN-konserniin. DEN on vakavarainen ja kokenut sopimuskumppani, jolta saat valmiin kodin yhdellä sopimuksella. Kanssamme sovitut aikataulut pitävät ja tiedät muuttopäivän jo hyvissä ajoin. Takaamme kodillesi korkean laadun jo yli 7.000 rakennetun talon kokemuksella. Lisäksi myönnämme taloillemme 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Valmiin Designtalon toimitussisältö kattaa 100 % koko omakotitalon rakennuskustannuksista. Kiinteä sopimushinta, luotettava aikataulu sekä laadukas lopputulos varmistavat, että kotinne vakuusarvo kehittyy ennalta määritellyllä tavalla, kaupantekohetkellä sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.

Hyödynnä markkinajohtajan HINTATAKUU! Emme tee korotuksia sovittuihin kauppahintoihin, vaikka rakennusmateriaalien kustannukset kasvaisivat. Mutta hyvitämme erotuksen jos kustannustasot laskevat.

Visualisointikuvat voivat poiketa joiltain osin toteutuksesta.
Tehdään tästä sinulle unelmien koti.

Marraskuussa kaupan tehneille Aurinkopaneelit 12 kpl kaupan päälle. Paketin arvo n. 6000 €

Lisätietoja rakennettavasta asunnosta ja rakentamissopimuksesta antaa:

Katja Myllyoja / Den Finland Oy
p. 040 547 3102
katja.myllyoja@den.fi

Lisätietoja tonttiin liittyviin asioissa antaa:

Heli Jussila/Bo LKV Oy
Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
Puh. 0405735175
heli@bo.fi

Yllä oleva välittäjä laatii kiinteistön myyntiin kohdistuvat kauppakirjat ja hankkii laillistetun kaupan vahvistan. Kiinteistökauppa tehdään tontin myyjän ja asunnon ostajan välisenä.

Hinta
539 000 €
Koko
126 m² / 134 m²
Valmistuminen
2024
Kohdetta myy
Myllyoja Katja
katja.myllyoja@den.fi
+358405473102