Omakotitalo 5h + k + khh + ph + s + var

Haukankaarre 6, Metsäkorpi, Riihimäki

” Tee kaupat tästä kohteesta marraskuun aikana ja saat kaupan päälle 5000 € arvosta sisustusrahaa tai ekologisemman lämmitysratkaisun. Kysy lisää edusta myyjältä!”

Ennakkomarkkinoinnissa Metsäkorven alueella rakentuva moderni omakotitalo, joka on suunniteltu käytännöllisyyttä ja laatua arvostavan perheen kodiksi.

Kotisi lämmityksestä vastaa vesikiertoinen lattialämmitys ja kesän helteillä talostasi löytyy huonekohtainen viilennys.

Kalustevalinnat teette Keittiömaailmassa ammattilaisen kanssa. Sisustussuunnittelija auttaa teitä tulevan kotinne muissa pintamateriaali valinnoissa. Tehdään tästä teille teidän näköisenne koti.

Den on vakavarainen ja kokenut sopimuskumppani, jolta saat valmiin kodin yhdellä sopimuksella. Kanssamme sovitut aikataulut pitävät ja tiedät muuttopäivän jo hyvissä ajoin. Takaamme kodillesi korkean laadun jo yli 6000 rakennetun talon kokemuksella.

Valmiin Designtalon toimitussisältö kattaa 100 % koko omakotitalon rakennuskustannuksista. Kiinteä sopimushinta, luotettava aikataulu sekä laadukas lopputulos varmistavat, että kotinne vakuusarvo kehittyy ennalta määritellyllä tavalla, kaupantekohetkellä sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.

Hyödynnä markkinajohtajan HINTATAKUU! Emme tee korotuksia sovittuihin kauppahintoihin, vaikka rakennusmateriaalien kustannukset kasvaisivat. Mutta hyvitämme erotuksen jos kustannustasot laskevat.

Lisätietoja rakennettavasta asunnosta ja rakentamissopimuksesta antaa Konsta Rautiainen 0401344019/ Den Finland Oy.

Lisätietoja tonttiin liittyviin asioissa antaa :

Werner Franzén
Maankäyttöinsinööri
Riihimäen kaupunki, elinvoiman toimialue
+358 40 330 4836
Eteläinen Asemakatu 4
11130 Riihimäki

werner.franzen@riihimaki.fi

Yllä oleva myyjä laatii kiinteistön myyntiin tai vuokraukseen kohdistuvat kauppakirjat ja hankkii laillistetun kaupan vahvistajan. Kiinteistökauppa tehdään tontin myyjän ja asunnon ostajan välisenä.

Sekä:

Jukka Tuhkanen, LKV, KiAT / Remax
040 517 3242

Hinta
324 000 €
Koko
105 m² / 109 m²
Valmistuminen
2023
Kohdetta myy
Yli-Ollila Mikko
mikko.yli-ollila@den.fi
0405787418