Omakotitalo 4h, avok, khh, kph, s, terassi ja varasto

Katajatie 8 B, Hannusjärvi, Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa uudiskohde huippusijainnilla Hannusjärven alueella lähellä Espoonlahden palveluja omalla tonttiosuudella! Kohteen myyntihinta sisältää myös tonttiosuuden.

Rakennamme tontille neljä Designtalon omakotitaloa, joista A-talo rakennetaan ensin (rakentaminen alkaa kesällä 2022) ja loput kolme vuonna 2023. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella neljään omaan määräosaan ja yhteiskäyttöalueeseen. Tämän B-talon osuus on noin 475 m2 m2. Asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa.

Tulevassa kodissasi on käytännöllinen pohjaratkaisu kolmella tilavalla makuuhuoneella. Keittiössä pääset ihastelemaan ulos ikkunasta ruoanlaiton yhteydessä ja olohuoneen suuret ikkunat takaavat valoisat oleskelutilat. Talossa on kaksi terassia, joista etelään suunnattu pääterassi on suunniteltu myös tilavaksi ja sieltä löytyy omaa säilytys- ja varastointitilaa tilaa mm. grillille ja muille tarvikkeille. Pohjaratkaisussa on ajateltu arjen käytännöllisyyttä ja sekä olohuoneesta että kodinhoitohuoneesta on omat käynnit ulos terasseille.

Kotisi lämmityksestä vastaa vesikiertoinen lattialämmitys, kesän helteitä helpottaa
huonekohtainen viilennys. Valaistus toteutetaan energiatehokkailla ledeillä.
Kalustevalinnat teette Keittiömaailmassa ammattilaisen kanssa. Sisustussuunnittelija auttaa teitä tulevan kotinne muissa pintamateriaalivalinnoissa. HUOM! TALOT OVAT TARVITTAESSA MUUNNELTAVISSA TOIVEIDENNE MUKAISEKSI MYÖS POHJARATKAISUN, TERASSIEN YM. OSALTA

Tässä kohteessa maksetaan varainsiirtovero (4%) pelkän tontin osuudesta

Designtalo kuuluu DEN-konserniin. DEN on vakavarainen ja kokenut sopimuskumppani, jolta saat valmiin kodin yhdellä sopimuksella. Kanssamme sovitut aikataulut pitävät ja tiedät muuttopäivän jo hyvissä ajoin. Takaamme kodillesi korkean laadun jo yli 7.000 rakennetun talon kokemuksella. Lisäksi myönnämme taloillemme 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Valmiin Designtalon toimitussisältö kattaa 100 % koko omakotitalon rakennuskustannuksista. Kiinteä sopimushinta, luotettava aikataulu sekä laadukas lopputulos varmistavat, että kotinne vakuusarvo kehittyy ennalta määritellyllä tavalla, kaupantekohetkellä sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.

Visualisointikuvat voivat poiketa joiltain osin toteutuksesta.

Lisätietoja rakennettavasta asunnosta ja rakentamissopimuksesta antaa:
Mikko Yli-Ollila / Den Finland Oy
p. 040 578 7418
mikko.yli-ollila@den.fi

Lisätietoja tonttiin liittyviin asioissa antaa:
Jukka Tuhkanen / RE/MAX, Vantaa
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
p. 040 517 3242
jukka.tuhkanen@remax.fi

Yllä oleva välittäjä laatii kiinteistön myyntiin kohdistuvat kauppakirjat ja hankkii laillistetun kaupan vahvistajan. Kiinteistökauppa tehdään tontin myyjän ja asunnon ostajan välisenä.

Hinta
529 000 €
Koko
90 m² / 102,60 m²
Valmistuminen
2024
Kohdetta myy
Yli-Ollila Mikko
mikko.yli-ollila@den.fi
0405787418