Omakotitalo 4h, avok, khh, kph, s, terassi ja varasto

Karjasilta 5, Nöykkiö, Espoo

Ennakkomarkkinoinnissa uudiskohde huippusijainnilla Nöykkiön alueella omalla tontilla! Kohteen myyntihinta sisältää myös tontin.

Tulevassa kodissasi on käytännöllinen pohjaratkaisu kolmella tilavalla makuuhuoneella. Keittiössä pääset ihastelemaan ulos ikkunasta ruoanlaiton yhteydessä ja olohuoneen suuret ikkunat takaavat valoisat oleskelutilat. Etelään suunnattu pääterassi on suunniteltu tilavaksi ja sieltä löytyy omaa tilaa mm. grillille ja muille tarvikkeille. Pohjaratkaisussa on ajateltu arjen käytännöllisyyttä ja sekä olohuoneesta että kodinhoitohuoneesta on omat käynnit ulos terasseille.

Kotisi lämmityksestä vastaa vesikiertoinen lattialämmitys, kesän helteitä helpottaa
huonekohtainen viilennys. Valaistus toteutetaan energiatehokkailla ledeillä.
Kalustevalinnat teette Keittiömaailmassa ammattilaisen kanssa. Sisustussuunnittelija auttaa teitä tulevan kotinne muissa pintamateriaalivalinnoissa. HUOM! TALO ON TARVITTAESSA MUUNNELTAVISSA TOIVEIDENNE MUKAISEKSI MYÖS POHJARATKAISUN, TERASSIEN YM. OSALTA

Tässä kohteessa maksetaan varainsiirtovero (4%) pelkän tontin osuudesta (Tontin hinta255000€)

Designtalo kuuluu DEN-konserniin. DEN on vakavarainen ja kokenut sopimuskumppani, jolta saat valmiin kodin yhdellä sopimuksella. Kanssamme sovitut aikataulut pitävät ja tiedät muuttopäivän jo hyvissä ajoin. Takaamme kodillesi korkean laadun jo yli 7.000 rakennetun talon kokemuksella. Lisäksi myönnämme taloillemme 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Valmiin Designtalon toimitussisältö kattaa 100 % koko omakotitalon rakennuskustannuksista. Kiinteä sopimushinta, luotettava aikataulu sekä laadukas lopputulos varmistavat, että kotinne vakuusarvo kehittyy ennalta määritellyllä tavalla, kaupantekohetkellä sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.
Kohde myynnissä 2 kerrosversiona.

Visualisointikuvat voivat poiketa joiltain osin toteutuksesta.

Lisätietoja rakennettavasta asunnosta ja rakentamissopimuksesta antaa:
Mikko Yli-Ollila / Den Finland Oy
p. 040 578 7418
mikko.yli-ollila@den.fi

Lisätietoja tonttiin liittyviin asioissa antaa:
Kiinteistönvälittäjä Ilkka Puhakka
Prime House Oy
0400 463 824
ilkka.puhakka@primehouse.fi

Yllä oleva välittäjä laatii kiinteistön myyntiin kohdistuvat kauppakirjat ja hankkii laillistetun kaupan vahvistajan. Kiinteistökauppa tehdään tontin myyjän ja asunnon ostajan välisenä.

Hinta
719 000 €
Koko
117 m² / 123,50 m²
Valmistuminen
2024
Kohdetta myy
Yli-Ollila Mikko
mikko.yli-ollila@den.fi
0405787418