Paritalo 3h+k+rt+oh+s+khh+ph+wc+tekn.

Aukionkatu 19 B, Vehmainen, Tampere

Nyt tulossa upea yhdessä tasossa oleva uudiskohde ennakkomarkkinointiin. Kiinteistö sijaitsee halutulla asuinalueella Vehmaisessa. Tilava uudiskohde omalla tontilla, jonka hinta sisältyy kiinteistön hintaan. Sijainti erinomainen.

Liikenneyhteydet julkisella todella hyvät ja Kaukajärvi löytyy läheisyydestä, jos mielesi tekee uimaan. Avantouinti mahdollisuus. Palvelut kävelyetäisyydellä ja kouluun pääsee kävellen kuudessa minuutissa.

Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahteen omaan määräosaan ja yhteiskäyttöalueeseen. Tämän B-talon osuus on 514 m2.

Tulevassa yksitasoisessa kodissasi on käytännöllinen pohjaratkaisu kahdella makuuhuoneella.
Olohuoneeseen on mahdollista saada yksi makuuhuone lisää tai rajata työtila itselleen. Olohuoneessa hulppea korotettu katto, joka antaa tilan tunnetta jo entisestään suurelle yhtenäiselle tilalle.

Kotisi lämmityksestä vastaa vesikiertoinen lattialämmitys, kesän helteitä helpottaa
huonekohtainen viilennys. Valaistus toteutetaan energiatehokkailla ledeillä. Saunatiloissa on mm. moderni lasiseinä ja Harvian kiuas erillisohjauksella.

Kalustevalinnat valitaan Keittiömaailmassa ammattilaisen kanssa. Sisustussuunnittelija auttaa teitä tulevan kotinne muissa pintamateriaalivalinnoissa. TALOT OVAT TARVITTAESSA MUUNNELTAVISSA TOIVEIDENNE MUKAISEKSI MYÖS POHJARATKAISUN, TERASSIEN YM. OSALTA. Kysy tästä lisää.

Tässä kohteessa maksetaan varainsiirtovero (4%) ainoastaan tontin osuudesta.

Designtalo kuuluu DEN-konserniin. DEN on vakavarainen ja kokenut sopimuskumppani, jolta saat valmiin kodin yhdellä sopimuksella. Kanssamme sovitut aikataulut pitävät ja tiedät muuttopäivän jo hyvissä ajoin. Takaamme kodillesi korkean laadun jo yli 7.000 rakennetun talon kokemuksella. Lisäksi myönnämme taloillemme 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Valmiin Designtalon toimitussisältö kattaa 100 % koko omakotitalon rakennuskustannuksista. Kiinteä sopimushinta, luotettava aikataulu sekä laadukas lopputulos varmistavat, että kotinne vakuusarvo kehittyy ennalta määritellyllä tavalla, kaupantekohetkellä sovitun maksuerätaulukon mukaisesti.

Hyödynnä markkinajohtajan HINTATAKUU! Emme tee korotuksia sovittuihin kauppahintoihin, vaikka rakennusmateriaalien kustannukset kasvaisivat. Mutta hyvitämme erotuksen jos kustannustasot laskevat.

Visualisointikuvat voivat poiketa joiltain osin toteutuksesta.
Tehdään tästä sinulle unelmien koti.

Marraskuussa kaupan tehneille Aurinkopaneelit 12 kpl kaupan päälle. Paketin arvo n. 6000 €

Lisätietoja rakennettavasta asunnosta ja rakentamissopimuksesta antaa:

Katja Myllyoja / Den Finland Oy
p. 040 547 3102
katja.myllyoja@den.fi

Lisätietoja tonttiin liittyviin asioissa antaa:

Tiina Bergqvist/Kiinteistömaailma Tampere Kaleva Rieväkatu
yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 040 120 5001
tiina.bergqvist@kiinteistomaailma.fi

Yllä oleva välittäjä laatii kiinteistön myyntiin kohdistuvat kauppakirjat ja hankkii laillistetun kaupan vahvistan. Kiinteistökauppa tehdään tontin myyjän ja asunnon ostajan välisenä.

Hinta
416 900 €
Koko
82 m² / 86,70 m²
Valmistuminen
2024
Kohdetta myy
Myllyoja Katja
katja.myllyoja@den.fi
+358405473102