Koe uusi modulaarinen Pala-talo!

Pala on kohde numero 2 Mikkelin Asuntomessuilla.

Pala on ensimmäinen kaupunkirakentamiseen soveltuva modulaarinen omakotitalo, jota voi helposti jatkaa ja muokata, kun asukkaiden tilatarpeet ajan ja elämän myötä muuttuvat. Mikkelin Asuntomessuille toteutettava Pala on suunniteltu kuvitteelliselle amerikkalais-suomalaiselle nuorelle pariskunnalle. Kohteen sisustuksesta vastaa televisiosta tuttu sisustussuunnittelija Mikko Toppala.

Lataa lehdistötiedote

Pala Mikkelin Asuntomessuille

Kesän messukohteeksi toteutetaan pikkuperheen Pala.

Mikkelin Asuntomessuille 14.7.-13.8.2017 nousee uutuustalomme Pala. Talo on yhdessä autokatoksen kanssa sijoitettu tontille siten, että sisäpihalle muodostuu suojaisa oleskelutila isoine terasseineen.

Messuille toteutettavan kohteen on suunnitellut koko Pala-talon konseptista vastannut Arkkitehtitoimisto Huttunen-Lipasti-Pakkanen. Talon sisustuksesta tulee vastaamaan MTV 3:n sisustusohjelmista tuttu sisustussuunnittelija Mikko Toppala, joka toteutti sisustuksen myös Pala-taloon sen ensiesittelyä varten Habitare-messuille.

Asuntomessuille toteutettava Pala on suunniteltu nuorelle, vielä kahdestaan elävälle pariskunnalle. Messutalo on 122 neliön kokoinen. Moderniin ja designiltaan viimeisteltyyn taloon tulee neljä huonetta, keittiö ja sisäpihalle muhkea terassi, jolle on esteetön näkymä mittavista ikkunoista.

Kiitokset kaikille Habitare-vieraille!

Pala herätti huomiota Habitaressa.

Pala-uutuustalon lanseeraus Habitare-messuilla Helsingissä herätti laajasti kiinnostusta. Palan esittelyyn messujen aikana osallistuivat talomallin pääsuunnittelija Pekka Pakkanen Arkkitehtitoimisto Huttunen-Lipasti-Pakkaselta ja Pohjolan Design-Talo Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski. Esittelytilaisuudet juonsi sisustustoimittaja Sikke Sumari.

Ammattilaisille suunnattuna avausaamuna sekä lauantaina järjestetyt esittelytilaisuudet keräsivät huomattavan määrän uutuusmallistamme kiinnostuneita. Yleisöllä oli myös mahdollisus kokeilla oman Pala-talon kokoamista ja jututtaa arkkitehti Pakkasta ja toimitusjohtaja Taivalkoskea esittelytilaisuuksien jälkeen.

Palan lanseerauksesta uutisoivat ainakin Helsingin Sanomat, Iltalehti ja A-lehdet. Lisäksi Palan monipuoliset mahdollisuudet ruokkivat monien bloggareiden mielikuvitusta ja houkuttelivat heidät kertomaan omat tunnelmansa.

Pala-taloon liittyviä kuvia löydät Instagramista #palatalo, #designtalo ja #pala.

Laajennettava Pala kiinnostaa

Pala-talo tuo elinkaariajattelun omakotirakentamiseen.

Habitare-messuilla esiteltävä Pala on suunniteltu perheiden ajan myötä muuttuvien tarpeiden mukaiseksi. Alussa kodiksi sopii yksi Pala, perheen kasvaessa taloa voi räätälöidä ja laajentaa valmiiksi suunnitelluilla, saumattomasti yhteen sopivilla lisäpaloilla. Messuosastollamme 6 m 109 Habitaren Ahead!-hallissa voit myös testata omien unelmiesi mukaisen Pala-talon kokoamista.

”Asiakkaita selvästi kiehtoo Palassa sen joustavuus ja saavutettavuus. Esimerkiksi nuori perhe voi aloittaa yhdestä ja laajentaa kotiaan unelmatontillaan helposti pala kerrallaan perheen ja budjetin kasvaessa. Palan vastaanotto on ollut innostunutta”, kertoo toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski messutunnelmista.

Pala-uutuustaloon sen oikeassa koossa voit tutustua vielä huomiseen, sunnuntaihin 11.9.2017 asti. Messuosastolle rakennetun Pala-talon on sisustanut MTV 3:n sisustusohjelmista tuttu sisustussuunnittelija Mikko Toppala.

Pala – unelmasi kokoinen.

Tule ja tutustu uutuustaloon Habitare-messuilla!

Esittelemme huonekalu-, sisustus- ja designmessuilla Habiteressa Helsingissä 7.-11.9.2016 uuden talomallin Palan. Pala on laajennettavaksi suunniteltu pientalo. Palan on Designtalolle suunnitellut arkkitehtitoimisto Huttunen-Lipasti-Pakkanen.

“Palan suunnittelun lähtökohtana oli tutkia, miten pientaloja voisi rakentaa tiiviisti ja laajentaa niitä elämäntilanteiden muuttuessa. Selkeälinjainen design ja kaupunkimainen omakotiasuminen olivat myös toimeksiannon ytimessä”, kertoo Palan pääsuunnittelija, arkkitehti Pekka Pakkanen.

Habitare-messuilla kävijät pääsevät kokemaan Palan sen todellisessa koossaan, sillä osastollemme 6 m 109 Ahead!-halliin olemme rakentaneet osan Pala-talon peruspalasta. Talon lisäksi 100 neliön osastolle mahtuu pieni piha omenapuineen. Tule tutustumaan ja nappaa mukaasi kotimainen oma!