Talot

Kerro, mistä tykkäät. Ja räätälöinti voi alkaa.

Jotta kotisi olisi linnasi, Kotiräätälisi kaipaa sinulta tärkeitä vinkkejä ja toiveita, joista muuttovalmis kotisi alkaa hahmottua. Alku käy helposti ja hauskasti: Kerro sydäntä klikkaamalla mistä taloista tykkäät. Tykkäyksesi tallentuvat sydän-valikkoon sivuston ylänurkkaan, josta voit lähettää ne Kotiräätälillesi – ja muuttovalmis, räätälöity talopaketti on tontillasi ennen kuin arvaatkaan.

Kerrokset

Huoneistoala

Näytä

Lataa PDF-muotoinen hinnasto täältä.

Tykkään Designtalosta, mutta en löytänyt näistä sopivaa. Valitse oman alueesi räätäli ja räätälöidään sinulle oma malli!

Tällainen on Designtalon muuttovalmis talopaketti

Termejä talon tekemiseksi on monia. Avaimet käteen, muuttovalmis, sisustusta vaille valmis, räätälöity. Designtalo on aidosti erilainen rakentaja: meillä kaikki alkaa asiakkaan toiveista ja tarpeista. Ja tietysti henkilökohtaisesta Kotiräätäli-palvelustamme.

Sinulla on näkemys unelmatalostasi, voit valita suunnittelun aihioksi jonkun julkisivumalleistamme ja esimerkkipohjistamme. Ehkä tiedät myös haluatko yksi- vai kaksikerroksisen. Yhdessä Kotiräätälimme kanssa voit ideoida ja suunnitella toiveistasi totta huolettomasti ja laadukkaasti. Kotiräätäli on aina apunasi. Ei niin pientä asiaa etteikö Kotiräätäli auttaisi.