Talot

Kerro, mistä tykkäät. Ja räätälöinti voi alkaa.

Jotta kotisi olisi linnasi, Kotiräätälisi kaipaa sinulta tärkeitä vinkkejä ja toiveita, joista muuttovalmis kotisi alkaa hahmottua. Alku käy helposti ja hauskasti: Kerro sydäntä klikkaamalla mistä taloista tykkäät. Tykkäyksesi tallentuvat sydän-valikkoon sivuston ylänurkkaan, josta voit lähettää ne Kotiräätälillesi – ja muuttovalmis, räätälöity talopaketti on tontillasi ennen kuin arvaatkaan.

Kerrokset

Huoneistoala

Näytä

Lataa PDF-muotoinen hinnasto täältä.

Tykkään Design-Talosta, mutta en löytänyt näistä sopivaa. Valitse oman alueesi räätäli ja räätälöidään sinulle oma malli!

Tällainen on Design-Talon muuttovalmis talopaketti

Termejä talon tekemiseksi on monia. Avaimet käteen, muuttovalmis, sisustusta vaille valmis, räätälöity. Design-Talo on aidosti erilainen rakentaja: meillä kaikki alkaa asiakkaan toiveista ja tarpeista. Ja tietysti henkilökohtaisesta Kotiräätäli-palvelustamme.

Sinulla on näkemys unelmatalostasi, voit valita suunnittelun aihioksi jonkun julkisivumalleistamme ja esimerkkipohjistamme. Ehkä tiedät myös haluatko yksi- vai kaksikerroksisen. Yhdessä Kotiräätälimme kanssa voit ideoida ja suunnitella toiveistasi totta huolettomasti ja laadukkaasti. Kotiräätäli on aina apunasi. Ei niin pientä asiaa etteikö Kotiräätäli auttaisi.